Home Agility tila Agility tila

Agility tila

Alkaen: 45.00 45 minuuttia

Tilassa keinoruohomatto, missä kumirouhetta pitoa antamassa. Tilan koko 309m2, josta käyttötilaa noin 260m2, lamppukorkeus 4,5m ja tila on neliön mallinen. Tilan lämpötila +22 astetta.


AGILITYTILAN VUOKRAHINNAT:

Arkisin klo. 15 – 23.45, 55€/45min
Arkisin klo. 00 – 14.45,  45€/45min
Viikonloppuisin (la ja su) kaikkina kellonaikoina 55€/45min

HUOMIOI, ETTÄ AGITILAAN KULKU ON TOKOTILAN LÄPI, ELI HUOMIOI LIIKKUMISESSASI MYÖS TOKOTILAN KÄYTTÄJÄ.

 

HUOM! Varauskalenterissa on häiriö, jota selvitellään parhaillaan!

Varauksia voi tehdä normaalisti, mutta jokainen varaus on tehtävä yksitellen. Mikäli varaat useamman vuoron samalla kerralla, järjestelmään rekisteröityy vain ensimmäinen varaus! Tästä syystä vapaita aikoja ei ole näkyvillä myöskään ihan niin pitkälle kuin aikasemmin. Pahoittelut häiriöstä!  31.12.2022

Osasto:

Kuvaus

OHJEET VARAUKSEN MAKSUUN

Valitse haluamasi päivä ja kellonaika, paina “Varaa nyt”, täytä vaaditut tiedot, lähetä tilaus ja pääset vahvistamaan varauksen verkkopankkimaksulla. Verkkopankkimaksun jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet ja ovikoodin, millä pääset halliin.

Kun olet painanut Varaa nyt painiketta niin vieritä sivua ylöspäin ja paina Ostoskori -nappia maksaaksesi varauksesi verkkopankin kautta

 

OHJEITA HALLIN VUOKRAAJALLE

– Vuokralainen huolehtii, ettei koirat tee tarpeitansa halliin.

11.10.2022 alkaen tiloissa SOTKUSAKKO 10€

Pissa- tai kakkavahingon sattuessa siivoa ne välittömästi, jokaisesta tilasta löytyy tarvittavat aineet ja paperit. Ole yhteydessä sähköpostitse niin saat maksulinkin sakon maksuun. Siivoamattomista jätöksistä laitamme 100€ lisämaksun.

 

  • TOKOTILAA VARATESSASI HUOMIOI, ETTÄ VARAUKSESI ON 45MIN VAIKKA OLISIT VARANNUT USEAMMAN TUNNIN PUTKEEN. TILASTA EI TARVITSE POISTUA VARAUKSEN AIKANA, MUTTA TUON 15MIN AIKANA AGITILAN VARAAJILLA ON OIKEUS KULKEA TOKOTILAN LÄPI!
  • AGITILAA VARATESSASI HUOMIOITHAN, ETTÄ KULKU AGITILAAN ON TOKOTILAN LÄPI. VÄLTÄ 45MIN AIKANA TOKOTILAN LÄPI KULKUA MIKÄLI MAHDOLLISTA. MIKÄLI TILASTA ON KULJETTAVA, KOPUTA OVEEN JA ODOTA LUPAA KULKEA TILASTA LÄPI, KOSKA TILASSA SAATTAA OLLA KOIRA VAPAANA.

Koulutustiloihin ei saa mennä ulkokengät jalassa. Eteisessä oven vieressä on lainakenkiä tai ottaa mukaansa sisäkengät.

– Koirien ulkoiluttaminen parkkipaikalla/aitojen sisäpuolella on kielletty. Koirat tulee käyttää tarpeillaan kauempana tien toisella puolella.

– Tiloihin ei ole sallittua tuoda juoksuista narttua edes juoksuhousut jalassa.

– Tiloissa olevaan puiseen aitaan ei saa antaa koirien hyppiä vasten eikä siihen tule nojailla.

– Vuokraajalla on oikeus käyttää tilassa olevaa kalustoa (agility-esteet, rallytoko-kyltit yms). Käytön jälkeen esteet tulee siirtää tilan reunoille. A-estettä ei missään nimessä saa jättää pyörien päälle! Mikäli nostat esteet pyörien päälle, lasket sen myös alas niiltä, este painaa 105kg eikä este kestä säilytystä pyörien päällä. Puomissa tarkista, että nousu osien tukijalat ovat tukevasti maassa (nousu osat eivät heilu).

– Rallytoko-kyltit eivät ole välttämättä järjestyksessä, kylttejä järjestellään aika ajoin, mutta huomioithan tämän mikäli käytät kylttejä.

– Vuokraajat ovat velvollisia korvaamaan heidän vuokra-ajallaan rikkoutuneet esteet ja/tai muun kaluston Koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy:lle. Rikkoutumistilanteissa on oltava välittömästi yhteydessä sähköpostitse.

– Käytetyt esteet ja muu kalusto on siirrettävä takaisin tilan laidoille vuokrauksen loputtua. Esteillä ei ole omia paikkoja, kunhan ovat siististi reunoilla.

– Vuokraajalla on oikeus käyttää vain tilaa jonka on vuokrannut, vaikka toinen tila olisikin vuokrauksen aikana tyhjillään.

  • Mikäli agitilassa otat aidalta viltit pois, laita ne samalla tavalla takaisin paikoilleen aidalle. Mikäli käytät wc:tä, tarkista ennen poistumistasi, että käytävälle menevä agitilan ovi menee varmasti lukkoon!
  • Eteisessä on myymälä ja kaikki siellä olevat tarvikkeet ovat myynnissä, niitä ei missään nimessä saa käyttää ellei niitä osta!

 

HUOMIOITAVAA VUORON ALKAESSA/PÄÄTTYESSÄ

* Vuokratusta tilasta poistutaan varttia vaille ja hallista tulee poistua ulos viimeistään viittä vaille  (pukeutumisaikaa ja poistumisaikaa 10min)
* Seuraava vuokraaja voi tulla seuraamaan vuoronvaihtoa ilman koiraa kymmentä vaille (jolloin edellisten tulisi olla jo pukeutumassa ja poistumassa)
* Seuraavat vuorolaiset voivat tuoda koiransa kun edellinen vuoro on poistunut ulos
* Tuodessasi koiraa sisälle, pidä hihna lyhyenä, älä päästä koiraasi edellisen vuoron koirien lähelle

 

Omistaja on vastuussa omasta koirastaan ja omasta toiminnastaan
Omistaja tai muu koiran kanssa kurssilla olija on vastuussa itse oman koiran käyttäytymisestä. Mikäli koira karkaa toisen koiran tai ihmisen luo ja aiheuttaa toiminnallaan jonkinlaista vahinkoa , ei kouluttaja/koirakoulu ole vastuussa vaikka auttaakin tilanteessa parhaansa mukaan. Omistaja siis on vastuussa omasta koirastaan, sen käyttäytymisestä ja tekemisistä. Sama koskee myös tilan vuokraajia, koirakoulu ei ole vastuussa käyttäjien tekemisistä/tapahtumista, suosittelemme tapaturmavakuutuksen hankkimista.

 

PERUUTUSEHDOT
Mikäli joudut perumaan varatun vuoron, ole viipymättä asiasta yhteydessä sähköpostitse. Vuoron/vuorojen tilalle voidaan katsoa uudet ajat tai mikäli peruutus tehdään viimeistään viikkoa (7vrk) ennen varausta voidaan maksu palauttaa.

 

HUOM! Juoksuisen nartun kanssa ei tiloihin voi tulla edes housut jalassa!

 

OSOITE JA AJO-OHJEET HALLILLE

Ruosilantie 10, Konala, Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

Haluaisitko päästä maksutta treenaamaan kotonasi valitsemaasi temppua? Liity meidän postituslistalle ja saat 1-2 arkipäivän kuluessa sähköpostiisi koodin, millä pystyt lunastamaan haluamasi tempun verkkokursseilta ja aloittamaan uuden tempun opettamisen.

    Sähköposti

    Lunastamalla tempun, liityt samalla meidän postituslistalle ja olet ajantasalla kaikesta uudesta ja tulevista koulutuksista sekä tapahtumista.

    This will close in 0 seconds