Home Agility tila Agility tila

Agility tila

Alkaen: 30.00 45 minuuttia

Tilassa keinoruohomatto, missä kumirouhetta pitoa antamassa. Tilan koko 309m2, josta käyttötilaa noin 260m2, lamppukorkeus 4,5m ja tila on neliön mallinen. Tilan lämpötila +22 astetta.

Hinta arkena klo 22-16 (15.00-15.45 vika vuoro tällä hinnalla) tilan vuokra 30€/45min (tasasta aina varttia vaille). La sekä su klo 22-08 (07.00-07.45 vika vuoro tällä hinnalla) hinta 30e/45min.

Hinta arkena klo 16.00-22.00 (21.00-21.45 vika vuoro tällä hinnalla) tilan vuokra 40€/45min (tasasta aina varttia vaille). La sekä su klo 08-22 (21.00-21.45 vika vuoro tällä hinnalla) hinta 40e/45min.

HUOMIOI, ETTÄ AGITILAAN KULKU ON TOKOTILAN LÄPI, ELI HUOMIOI LIIKKUMISESSASI MYÖS TOKOTILAN KÄYTTÄJÄ.

POIKKEUSTILAN AIKANA:

  • Käyttääksesi tilaa tulee vuokraajan/vuokraajien olla täysin terveitä
  • Pese kädet tullessasi ja lähtiessäsi 
  • Tiloissa ei saa olle ns. turhaan, eli saapuminen kun vuorosi alkaa ja poistuminen kun vuorosi loppuu
  • Huomioi aikaisemmat tilankäyttäjät, anna heille tilaa poistua!

 

 

Osasto:

Kuvaus

OHJEET VARAUKSEN MAKSUUN

Valitse haluamasi päivä ja kellonaika, paina “Varaa nyt”, täytä vaaditut tiedot, lähetä tilaus ja pääset vahvistamaan varauksen verkkopankkimaksulla. Verkkopankkimaksun jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet ja ovikoodin, millä pääset halliin.

Kun olet painanut Varaa nyt painiketta niin vieritä sivua ylöspäin ja paina Ostoskori -nappia maksaaksesi varauksesi verkkopankin kautta

 

OHJEITA HALLIN VUOKRAAJALLE

– Vuokralainen huolehtii, ettei koirat tee tarpeitansa halliin.

  • TOKOTILAA VARATESSASI HUOMIOI, ETTÄ VARAUKSESI ON 45MIN VAIKKA OLISIT VARANNUT USEAMMAN TUNNIN PUTKEEN. TILASTA EI TARVITSE POISTUA VARAUKSEN AIKANA, MUTTA TUON 15MIN AIKANA AGITILAN VARAAJILLA ON OIKEUS KULKEA TOKOTILAN LÄPI!
  • AGITILAA VARATESSASI HUOMIOITHAN, ETTÄ KULKU AGITILAAN ON TOKOTILAN LÄPI. VÄLTÄ 45MIN AIKANA TOKOTILAN LÄPI KULKUA MIKÄLI MAHDOLLISTA. MIKÄLI TILASTA ON KULJETTAVA, KOPUTA OVEEN JA ODOTA LUPAA KULKEA TILASTA LÄPI, KOSKA TILASSA SAATTAA OLLA KOIRA VAPAANA.

– Mikäli vahinko tapahtuu, on pissa-/kakkasakko 25€. Vahingot on siivottava välittömästi. Pesuainetta, siivoustarvikkeita ja kakkapusseja löytyy tilan seinustalta sekä myös myymälän puolelta sermien takaa lavuaarin vierestä. Maksu tulee jättää kahvinkeittimen yläpuolella olevaan kaappiin, missä on erillinen kuppi maksuille.

Koulutustiloihin ei saa mennä ulkokengät jalassa. Eteisessä oven vieressä on lainakenkiä tai ottaa mukaansa sisäkengät.

– Koirien ulkoiluttaminen parkkipaikalla/aitojen sisäpuolella on kielletty. Koirat tulee käyttää tarpeillaan kauempana tien toisella puolella.

– Tiloihin ei ole sallittua tuoda juoksuista narttua edes juoksuhousut jalassa.

– Tiloissa olevaan puiseen aitaan ei saa antaa koirien hyppiä vasten eikä siihen tule nojailla.

– Vuokraajalla on oikeus käyttää tilassa olevaa kalustoa (agility-esteet, rallytoko-kyltit yms). Käytön jälkeen esteet tulee siirtää tilan reunoille. A-estettä ei missään nimessä saa jättää pyörien päälle! Mikäli nostat esteet pyörien päälle, lasket sen myös alas niiltä, este painaa 105kg eikä este kestä säilytystä pyörien päällä. Puomissa tarkista, että nousuosien tukijalat ovat tukevasti maassa (nousuosat eivät heilu).

HUOM! Rally-toko kyltit eivät ole järjestyksessä, kylttejä järjestellään aika ajoin, mutta huomioithan tämän mikäli käytät kylttejä.

– Vuokraajat ovat velvollisia korvaamaan heidän vuokra-ajallaan rikkoutuneet esteet ja/tai muun kaluston Koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy:lle. Rikkoutumistilanteissa on oltava välittömästi yhteydessä sähköpostitse.

– Käytetyt esteet ja muu kalusto on siirrettävä takaisin tilan laidoille vuokrauksen loputtua. Esteillä ei ole omia paikkoja, kunhan ovat siististi reunoilla.

– Vuokraajalla on oikeus käyttää vain tilaa jonka on vuokrannut, vaikka toinen tila olisikin vuokrauksen aikana tyhjillään.

  • Mikäli agitilassa otat aidalta viltit pois, laita ne samalla tavalla takaisin paikoilleen aidalle. Mikäli käytät wc:tä, tarkista ennen poistumistasi, että ovi menee varmasti lukkoon!
  • Eteisessä on myymälä ja kaikki siellä olevat tarvikkeet ovat myynnissä, niitä ei missään nimessä saa käyttää ellei niitä osta!

– Huomioithan tilaa vuokratessasi, että läpikulku agitilaan on tokotilan kautta. Mikäli sinun on mentävä tokotilan läpi varauksesi aikana agitilasta, niin koputa oveen ja odota lupaa mennä tilan läpi ja sama takaisin tilaan tullessa, jotta mahdollinen tokotilan varaaja häiriintyisi koulutuksensa keskeytymisestä mahdollisimman vähän. Toistuvaa läpikulkua tulee välttää varauksensa aikana. Varauksen aika on 45 minuuttia.

 

HUOMIOITAVAA VUORON ALKAESSA/PÄÄTTYESSÄ

* Vuokratusta tilasta poistutaan varttia vaille ja hallista tulee poistua ulos viimeistään viittä vaille  (pukeutumisaikaa ja poistumisaikaa 10min)
* Seuraava vuokraaja voi tulla seuraamaan vuoronvaihtoa ilman koiraa kymmentä vaille (jolloin edellisten tulisi olla jo pukeutumassa ja poistumassa)
* Seuraavat vuorolaiset voivat tuoda koiransa kun edellinen vuoro on poistunut ulos
* Tuodessasi koiraa sisälle, pidä hihna lyhyenä, älä päästä koiraasi edellisen vuoron koirien lähelle

 

Omistaja on vastuussa omasta koirastaan ja omasta toiminnastaan
Omistaja tai muu koiran kanssa kurssilla olija on vastuussa itse oman koiran käyttäytymisestä. Mikäli koira karkaa toisen koiran tai ihmisen luo ja aiheuttaa toiminnallaan jonkinlaista vahinkoa , ei kouluttaja/koirakoulu ole vastuussa vaikka auttaakin tilanteessa parhaansa mukaan. Omistaja siis on vastuussa omasta koirastaan, sen käyttäytymisestä ja tekemisistä. Sama koskee myös tilan vuokraajia, koirakoulu ei ole vastuussa käyttäjien tekemisistä/tapahtumista, suosittelemme tapaturmavakuutuksen hankkimista.

 

OSOITE JA AJO-OHJEET HALLILLE

Ruosilantie 10, Konala, Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.