Tilavuokraus kausikortit

Vuokraa tilaa kuukausihinnalla ja varaa tilaa omaan käyttöösi niin usein kun haluat.

Lue kausikortin säännöt huolellisesti alta.

Sama hinta molempiin tiloihin ja voit vuokrata tilaa niillä kellon ajoilla mitkä näkyvät kalenterissa vapaana. Huomioi, että heinäkuussa on runsaasti myös ilta-aikoja vapaana, mutta elokuusta alkaen pääsääntöisesti vapaita aikoja on arkisin ennen klo 16 sekä 21 jälkeen, viikonloppuisin vaihtelevasti aamuisin, iltaisin ja satunnaisia päiväaikoja.

Heinäkuun kausikortti 3vk (8.7 – 31.7.2024) 50e

Elokuun kausikortti 4vk (1.8 – 31.8.2024) 85e

Lisää vaihtoehtoja tulossa myöhemmin.

1. Kausikortin saat laittamalla sähköpostia ja ilmoittamalla minkä kausikortin haluat ostaa. Saat parin päivän sisällä maksulinkin ja maksun näkyessä saat koodin millä pystyt varaamaan tilaa. Laita sähköposti: jenni @ taitotassuihin.fi     (poista välit).

2. Tilaa voit varata vain maksamaltasi kuukaudelta. Mikäli ostat heinäkuun kausikortin on tilan varauksen oltava heinäkuussa. Koodi antaa varata myös tulevia kuukausia, mutta tällöin maksat hinnaston mukaisen kuukausihinnan siltä kuukaudelta mistä varaat tilan. Toisin sanoen mikäli varaat tilan kuukaudelta mitä et ole maksanut, niin sitoudut ostamaan siltä kuukaudelta hinnaston mukaisen kausikortin ja maksu tulee olla maksettuna ennen kyseisen kuukauden alkamista (tästä tulee sähköpostiin maksulinkki).

3. Kausikortti on henkilökohtainen eli voit varata tilan itsellesi ja omille koirillesi. Mukaan saa tulla max. 1 kaveri koiransa kanssa kanssasi treenaamaan.

4. Tulevia varauksia voi enintään olla 2 kerrallaan. Samalle päivälle voit varata yhden 45min treenin.

5. Tila on koulutuskäyttöön eli ei koiran juoksuttamiseen vapaana tai pentutreffeihin tms.

6. Tilaa voi varata vain yksityishenkilö ja vain omaan käyttöön eli kausikortteja ei myönnetä yrityksille tai yhdistyksille.

7. Koodin luovuttaminen eteenpäin, tilan varaaminen toiselle henkilölle kuin itselle tai tilassa on enemmän kuin kausikortin haltija + 1 henkilö – tämän seurauksena varoittamatta poistetaan käyttöoikeus eikä kausikorttia pysty jatkossa kyseinen tilan varaamista väärinkäyttävä henkilö enää ostamaan eikä mahdollista jäljellä olevaa aikaa hyvitetä.

8. Kausikorttia ei voi vaihtaa rahaksi, siirtää toiselle kuukaudelle kesken kuukauden eikä käyttämättä jätettyä kausikorttia hyvitetä uudella kuukaudella tai rahana.

 

 

Osta itsellesi kausikortti:

Kausikortin saat laittamalla sähköpostia ja ilmoittamalla minkä kausikortin haluat ostaa. Saat parin päivän sisällä maksulinkin ja maksun näkyessä saat koodin millä pystyt varaamaan tilaa. Laita sähköposti: jenni @ taitotassuihin.fi       (poista välit).

Heinäkuun kausikortti 3vk (8.7 – 31.7.2024) 50e

Elokuun kausikortti 4vk (1.8 – 31.8.2024) 85e