TIKKURILAN kurssit

 

PENTUKURSSIT

Pentukurssi on tarkoitettu kaikille 2-6kk vanhoille pennuille rotuun katsomatta. Kurssilla harjoitellaan mm:  katsekontaktia, istumista, maahan menemistä, paikalla oloa, kohteiden jättämistä, luvan odottaminen, seuraamista, luoksetuloa yms. arjessa tarvittavia taitoja. Kurssilla pentu pääsee tekemään sellaisia asioita, joita se tarvitsee jokapäiväisessä elämässä.

VANTAA, Tikkurila: Pentukurssi, Maanantaisin 10.08.2020, Klo. 16.00, 4krt (ulkokurssi)TÄYNNÄ!

VANTAA, Tikkurila: Pentukurssi, Maanantaisin 10.08.2020, Klo. 20.00, 4krt (ulkokurssi)TÄYNNÄ!

 

 

ARKITAITOA TASSUIHIN- KURSSIT

Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille yli 5 kuukautta vanhoille koirille. Kurssi antaa hyvän lähtökohdan koiran kouluttamiseen ja aktivointiin. Kurssilla koira pääsee tekemään asioita, joita tulee vastaan jokapäiväisessä elämässä.

Kurssilla harjoitellaan mm: istumista, maahan menemistä, paikalla oloa, luoksetuloa,  ohjaajan lähellä liikkumista, sivulletuloa, katsekontaktia, tehdään hyödyllisiä aktivointitemppuja ja lisäksi harjoitellaan ohitustilanteita ja hihnakäytöstä.)

 

ARKITOTTELEVAISUUDEN JATKOKURSSIT:

VANTAA, Tikkurila: Arkitottelevaisuuden Jatkokurssi, Maanantaisin 10.08.2020, Klo. 19.00, 4krt (ulkokurssi)TÄYNNÄ!

 

RALLYTOKON ALKEISKURSSIT

Rallytoko on hauska laji, jossa yhdistyvät tokoliikkeet, koiratanssi ja agility. Tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. Rallytokossa on rata missä on kylttejä. Siirrytään kyltti kerrallaan aina seuraavalle kyltille, kyltissä lukee mitä sinä kohdassa pitää tehdä. Rallytokossa koiraa nimenomaan pitää kehua suorituksen aikana!

Tällä kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan liikkeet ja jos aikaa jää, tehdään erilaisia lyhyehköjä ratoja. Kurssi sopii Arkitaitoa Tassuihin -kurssin käyneille tai sen sisällön hallitseville koirille.

VANTAA, Tikkurila: Rallytokon Alkeet – Kurssi, Maanantaisin 10.08.2020, Klo. 17.00, 4krt (ulkokurssi)

RALLYTOKON JATKOKURSSIT:

 

OHITUSKURSSIT

Vastaantulijoiden ohitustilanteet usein tuottavat vaikeuksia koiran kanssa. Koira joko innoissaan haluaa mennä tervehtimään vastaantulijaa häntäänsä hurjasti heiluttaen, tai sitten niskakarvat pystyssä nostaa metelin ja pyrkii ohitettavan luokse kielloista huolimatta.

Kun ohitustilanteet harjoitellaan koiran kanssa kunnolla ja koiraa palkitaan rennosta rauhallisesta ohituksesta, koiran on helpompi tehdä ohituksia omistajansa kanssa lenkeillä. Kurssilla harjoitellaan ohituksia eri etäisyyksiltä ja eri tilanteissa, ja lisäksi käymme lävitse miksi koira räyhää hihnassa? Mikä on aiheuttanut tilanteen muodostumisen ja miten tilanteen voisi korjata? Kurssilla ei ole ikärajaa.

VANTAA, Tikkurila: Ohitukset Kuntoon – Tunti, Maanantaisin 31.08.2020, Klo. 18.00, 1krt (ulkokurssi)

 

 

 

VETÄMÄTTÄ HIHNASSA – KURSSIT:

KONTAKTI & ITSEHILLINTÄ- KURSSIT:

TOKO ALKEET – KURSSIT

TEMPPUKURSSIT

YKSITTÄISET TREENIKERRAT: