TAPIOLAN KURSSIT

 

PENTUKURSSIT

Pentukurssi on tarkoitettu kaikille 2-6kk vanhoille pennuille. Kurssilla harjoitellaan mm:  katsekontaktia, istumista, maahan menemistä, paikalla oloa, kohteiden jättämistä, luvan odottaminen, seuraamista, luoksetuloa yms. arjessa tarvittavia taitoja. Kurssilla pentu pääsee tekemään sellaisia asioita, joita se tarvitsee jokapäiväisessä elämässä.

ESPOO, Tapiola: Pentukurssi, Torstaisin 14.05.2020, Klo. 16.00, 4krt (ulkokurssi)

ESPOO, Tapiola: Pentukurssi, Torstaisin 14.05.2020, Klo. 18.00, 4krt (ulkokurssi)

 

ARKITAITOA TASSUIHIN- KURSSIT

Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille yli 5 kuukautta vanhoille koirille. Kurssi antaa hyvän lähtökohdan koiran kouluttamiseen ja aktivointiin. Kurssilla koira pääsee tekemään asioita, joita tulee vastaan jokapäiväisessä elämässä.

Kurssilla harjoitellaan mm: istumista, maahan menemistä, paikalla oloa, luoksetuloa,  ohjaajan lähellä liikkumista, sivulletuloa, katsekontaktia, tehdään hyödyllisiä aktivointitemppuja ja lisäksi harjoitellaan ohitustilanteita ja hihnakäytöstä.

ESPOO, Tapiola: Arkitaitoa Tassuihin – Kurssi, Torstaisin 14.05.2020, Klo. 17.00, 4krt (ulkokurssi)

 

RALLYTOKON ALKEIS- JA JATKOKURSSIT:

Tällä kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan liikkeitä yksittäisinä harjoituksina sekä kylttien kanssa. Kurssin loppupuolella tehdään erilaisia lyhyehköjä ratoja koirakoiden edistymisen mukaan.

ESPOO, Tapiola: Rallytokon Alkeet – Kurssi, Torstaisin 14.05.2020, Klo. 19.00, 4krt (ulkokurssi)

 

OHITUSKURSSIT

Vastaantulijoiden ohitustilanteet usein tuottavat vaikeuksia koiran kanssa. Koira joko innoissaan haluaa mennä tervehtimään vastaantulijaa häntäänsä hurjasti heiluttaen, tai sitten niskakarvat pystyssä nostaa metelin ja pyrkii ohitettavan luokse kielloista huolimatta.

Kun ohitustilanteet harjoitellaan koiran kanssa kunnolla ja koiraa palkitaan rennosta rauhallisesta ohituksesta, koiran on helpompi tehdä ohituksia omistajansa kanssa lenkeillä. Kurssilla harjoitellaan ohituksia eri etäisyyksiltä ja eri tilanteissa, ja lisäksi käymme lävitse miksi koira räyhää hihnassa? Mikä on aiheuttanut tilanteen muodostumisen ja miten tilanteen voisi korjata? Kurssilla ei ole ikärajaa.

ESPOO, Tapiola: Ohitukset Kuntoon – Kurssi, Torstaisin 14.05.2020, Klo. 20.00, 2krt (ulkokurssi)

ESPOO, Tapiola: Ohitukset Kuntoon – Kurssi, Torstaisin 11.06.2020, Klo. 20.00, 2krt (ulkokurssi)

 

 

KONTAKTI & ITSEHILLINTÄ- KURSSIT:

Kontakti & itsehillintä- kurssi on monipuolinen koiran arkikäyttäytymiseen ja malttamiseen/ itsehillintään perustuva kurssi! Kurssilla harjoitellaan mm. Luvan odottamista, rauhoittumista, paikallaoloa, (katse)kontaktin ylläpito häiriöttä ja häiriössä , ei ota, ohituksia sekä tehdään erilaisia ryhmäharjoituksia.

 

MUUT KURSSIT  ERI AIHEISSA: