Rally-Toko & Toko kurssit

Rally-Toko & Toko kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat Rally-Tokon sekä Tokon tunnit & kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

´

Kokeile Rally-Tokoa kurssit;

2 kerran rally-tokon tutustumiskurssilla pääset kokeilemaan alokasluokan yleisimpiä liikkeitä.

´

Rally-Tokon Alkeet- kurssi:

Rallytokossa tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. Rallytokossa suoritetaan rata missä on erilaisia tehtäväkylttejä. Alokasluokassa on 30 erilaista tehtäväkylttiä, joita on aina 10-15kpl koesuorituksessa. Tällä kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan liikkeet ja jos aikaa jää, tehdään erilaisia lyhyehköjä ratoja mikäli aikaa jää. Kurssi sopii Arkitaitoa Tassuihin -kurssin käyneille tai sen sisällön hallitseville koirille. Rallytokoa voi tulla harrastamaan omaksi ilokseen tai tähdätä kisoihin! Hauskanpitoa yhdessä koiran kanssa!

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet – Kurssi, Maanantaisin 04.02.2019, klo. 19.00, 4krt

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeet – Kurssi, Sunnuntaisin 24.02.2019, klo. 12.00, 5krt

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet – Kurssi, Maanantaisin 04.03.2019, klo. 18.00, 4krt

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet – Kurssi, Keskiviikkoisin 20.03.2019, klo. 17.00, 4krt

Rally-Tokon Jatko 1- kurssi:

Tällä jatkokurssilla keskitymme alokasluokan rataharjoituksiin. Teemme erilaisia ratasuorituksia vaihtelevalla pituudella keskittyen myös kisamaisiin suorituksiin.Kurssin sisältöön kuuluu myös erilaisia tukevia harjoituksia joilla saadaan parannettua ylipäätänsä koirakon yhteistyötä, kontaktia ja hallintaa. Lisäksi teemme erilaisia takaosankäyttö-harjoituksia. Osallistujien edistymisen mukaan teemme myös tehtäviä avoimesta luokasta. Kurssille ei ole ikävaatimuksia, mutta alokasluokan kyltit tulisivat olla kuitenkin hallussa. Kurssille voi tulla mukaan vain harrastusmielessä, mutta myös kisaamaan tähtäävät ovat tervettulleita!

HELSINKI, Konala: Rallytoko Jatko 1 – Kurssi, Torstaisin 24.01.2019, klo. 20.00, 4krt

HELSINKI, Konala: Rallytoko Jatko1 – Kurssi, Sunnuntaisin 03.03.2019, klo. 17.00, 4krt

RALLY-TOKON TEEMAKURSSIT ERI AIHEISTA:
Kurssin nimeä klikkaamalla pääset katsomaan tarkemmat tiedot kurssiin liittyen.

´

TOKOA & RALLY-TOKOA YHDISTELMÄKURSSI

Tokoa & Rallytokoa- yhdistelmäkurssilla harjoitellaan tokon alokasluokan ja rallytokon alokasluokan liikkeitä. Molemmat lajit tukevat toisiaan ja parantavat koiran motivaatiota lajin ja liikkeiden koko ajan vaihtuessa. Käymme läpi tällä kurssilla molempien lajien perusteita ja alokasluokan harjoituksia. Rallytokon puolelta pyrimme käymään läpi kaikki alokasluokan kyltit. Tokon puolelta aloitamme yksittäisistä  liikkeiden osista ja koirakkojen edistyessa kokoamme ne kokonaisiksi liikesuorituksiksi. Lisäksi teemme erilaisia liikkeitä tukevia harjoituksia, sekä keskitymme koiran takaosan-käyttöön (tarvitaan mm. käännöksissä). Keskitymme harjoittelussa erityisesti kontaktiin ja motivaatioon, koirakon yhteistyöhön. Käymme läpi molempien lajien sääntöjä ja itse kisasuoritusta, sekä pyrimme saamaan edes osittain käsi- ja/tai vartaloapuja häivytettyä pois. Kurssille ei ikärajaa, mutta koiran olisi hyvä osata istua, mennä maahan ja pysyä hieman paikoillaan. Kurssi sopii hyvin jatkoksi esim. Pentu- tai Arkitaitoa tassuihin- Kurssille.

´

TOKON ALKEET- KURSSI

HUOM! TÄMÄ EI OLE perustottelevaisuus kurssi, vaan perustottelevaisuutta haluaville on esim. arkitaitoa tassuihin- kurssi! Tällä kurssilla harjoittelemme harrastulajin TOKO alokasluokan liikkeitä ja yksittäisiä harjoituksia, joilla saamme koostettua erilaisia tarvittavia liikesuorituksia. Harjoituksiin kuuluu mm. katsekontakti, perusasento (sivulletulo), seuraamisen alkeita, paikallaolo yksin (mahdollisesti myös ryhmässä), luoksetulo, takaosankäyttö-harjoituksia seuraamisessa tapahtuvien käännösten harjoitteluun, suoraan maahanmeno, estehyppy, noutokapulan pito jne. Harjoitukset muokkautuvat osallistuvien koirakoiden tason mukaan. Koiran tulisi osata istua, mennä maahan ja pysyä paikoillaan kurssille tullessaan. Sopii hyvin jatkoksi pentukurssille tai arkitaitoa tassuihin- kurssille. Lisäksi käymme myös läpi lajin sääntöjä, suoritusohjeita yms.

 ´
´
TOKON JATKO 1- KURSSIT:
Tokon Jatko 1 -kurssi on suunnattu koirakoille joille Tokon alokasluokan liikkeet ovat tuttuja. Kurssilla harjoitellaan kokonaisia alokasluokan liikkeitä, mutta koirakoiden tason mukaan tutustutaan myös avoimen luokan liikkeisiin. Ota kurssille mukaan oma noutokapula. Kurssille otetaan max 4 koirakkoa.
 ´
´
TOKON TEEMAKURSSIT ERI AIHEISTA:
Kurssin nimeä klikkaamalla pääset katsomaan tarkemmat tiedot kurssiin liittyen.