Rallytoko & Toko kurssit

RallyToko & Toko kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat Rally-Tokon sekä Tokon tunnit & kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.  Rally-toko kurssien jälkeen on tokokurssit.

 

Kokeile Rallytokoa – Tunnit:

HELSINKI, Konala: Kokeile Rallytokoa – Tunti, Tiistaina 08.09.2020, Klo. 20.00, 1krt

 

RallyTokon Alkeet- kurssi:

Rallytokossa tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. Rallytokossa suoritetaan rata missä on erilaisia tehtäväkylttejä. Alokasluokassa on 30 erilaista tehtäväkylttiä, joita on aina 10-15kpl koesuorituksessa. Tällä kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan liikkeet ja jos aikaa jää, tehdään erilaisia lyhyehköjä ratoja mikäli aikaa jää. Kurssi sopii Arkitaitoa Tassuihin -kurssin käyneille tai sen sisällön hallitseville koirille. Rallytokoa voi tulla harrastamaan omaksi ilokseen tai tähdätä kisoihin! Hauskanpitoa yhdessä koiran kanssa!

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet – Kurssi, Maanantaisin 07.09.2020, Klo. 18.00, 4krt

HELSINKI, Konala: Rallytokon Alkeet – Kurssi, Maanantaisin 05.10.2020, Klo. 17.00, 4krt

 

RallyTokon Jatko 1- kurssi:

Tällä jatkokurssilla keskitymme alokasluokan rataharjoituksiin. Teemme erilaisia ratasuorituksia vaihtelevalla pituudella keskittyen myös kisamaisiin suorituksiin.Kurssin sisältöön kuuluu myös erilaisia tukevia harjoituksia joilla saadaan parannettua ylipäätänsä koirakon yhteistyötä, kontaktia ja hallintaa. Lisäksi teemme erilaisia takaosankäyttö-harjoituksia. Osallistujien edistymisen mukaan teemme myös tehtäviä avoimesta luokasta. Kurssille ei ole ikävaatimuksia, mutta alokasluokan kyltit tulisivat olla kuitenkin hallussa. Kurssille voi tulla mukaan vain harrastusmielessä, mutta myös kisaamaan tähtäävät ovat tervettulleita!

HELSINKI, Konala: Rallytokon Jatko 1 – Kurssi, Maanantaisin 07.09.2020, Klo. 19.00, 8krt (PIENRYHMÄ)

 

 

Rallytokon Jatko 2- kurssi:

Ei tulossa olevia koulutuksia.

TOKON KOKEILU – TUNNIT:

HELSINKI, Konala: Kokeile TOKOA – Tunti, Keskiviikkona 07.09.2020, Klo. 15.00, 1krt

HELSINKI, Konala: Kokeile TOKOA – Tunti, Keskiviikkona 16.09.2020, Klo. 21.00, 1krt

HELSINKI, Konala: Kokeile TOKOA – Tunti, Keskiviikkona 30.09.2020, Klo. 21.00, 1krt

TOKON ALKEISKURSSIT:

HELSINKI, Konala: Tokon Alkeet – Kurssi, Keskiviikkoisin 05.08.2020, Klo. 21.00, 5krt

HELSINKI, Konala: Tokon Alkeet – Kurssi, Perjantaisin 04.09.2020, Klo. 17.00, 5krt (Joka toinen viikko!)

HELSINKI, Konala: Tokon Alkeet – Kurssi, Keskiviikkoisin 23.09.2020, Klo. 20.00, 5krt

 

TOKON JATKOKURSSIT 1 & 2:
TOKO KLINIKKA- tunnit

 

 

TOKOA & RALLY-TOKOA YHDISTELMÄKURSSI

Tokoa & Rallytokoa- yhdistelmäkurssilla harjoitellaan tokon alokasluokan ja rallytokon alokasluokan liikkeitä. Molemmat lajit tukevat toisiaan ja parantavat koiran motivaatiota lajin ja liikkeiden koko ajan vaihtuessa. Käymme läpi tällä kurssilla molempien lajien perusteita ja alokasluokan harjoituksia. Rallytokon puolelta pyrimme käymään läpi kaikki alokasluokan kyltit. Tokon puolelta aloitamme yksittäisistä  liikkeiden osista ja koirakkojen edistyessa kokoamme ne kokonaisiksi liikesuorituksiksi. Lisäksi teemme erilaisia liikkeitä tukevia harjoituksia, sekä keskitymme koiran takaosan-käyttöön (tarvitaan mm. käännöksissä). Keskitymme harjoittelussa erityisesti kontaktiin ja motivaatioon, koirakon yhteistyöhön. Käymme läpi molempien lajien sääntöjä ja itse kisasuoritusta, sekä pyrimme saamaan edes osittain käsi- ja/tai vartaloapuja häivytettyä pois. Kurssille ei ikärajaa, mutta koiran olisi hyvä osata istua, mennä maahan ja pysyä hieman paikoillaan. Kurssi sopii hyvin jatkoksi esim. Pentu- tai Arkitaitoa tassuihin- Kurssille.