Puhelin- ja nettineuvonta

Puhelin- ja nettineuvonta

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua koulutuksiimme niin tarjoamme koulutusneuvontaa myös puhelimitse etukäteen varattuna aikana sekä sähköpostin välityksellä. Neuvonnat maksetaan etukäteen ja maksun näkyessä tilillämme olemme teihin sähköpostilla yhteydessä nettineuvonnan sopimiseksi.

 

PUHELINNEUVONTA

35e/30min laskutetaan etukäteen. Laita sähköpostilla tietoa aiheesta mistä haluat keskustella, minkälainen koira kyseessä ja että haluat puhelinneuvonnan. Soittoaika (kouluttaja soittaa asiakkaalle) sovitaan etukäteen sähköpostitse. Laitathan samaan viestiin kaikki mahdolliset sinulle sopivat ajat, niin tämä nopeuttaa ajan varaamista. Aikaa ei ole mahdollista saada samalle tai seuraavalle päivälle.  Puhelinneuvonnasta vastaa Jasmin Tolvanen.

Ota yhteyttä:  jenni@taitoatassuihin.fi

 

 

NETTINEUVONTA

Vastaukset sähköpostilla max. 1-2 kysymykseen. Hinta 50e sisältää 2 kattavaa vastauskertaa samoihin kysymyksiin. Eli voit toisessa sähköpostiviestissä halutessasi kysyä vielä tarkennuksia alkuperäisiin kysymyksiin ja saamiisi vastauksiin.

Ota yhteyttä: jenni@taitoatassuihin.fi

Yhteydenotossa voit laittaa jo kysymykset valmiiksi ja muista mainita että haluat nettineuvonnnan, niin laitamme maksulinkin tulemaan sähköpostitse. Maksettuasi summan, vastaamme parin arkipäivän kuluessa kysymyksiisi.