Pentukurssit

Pentukurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat pentukurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

Pentujen leikkikoulu:

ei tällähetkellä tulossa olevia tunteja.

 

Pentukurssit

Pentukurssi on tarkoitettu kaikille 2-6kk vanhoille pennuille rotuun katsomatta. Pentukurssien pituus vaihtelee 3-6 koulutuskertaan. Mitä enemmän kertoja kurssilla on, sitä enemmän kurssilla ehditään tekemään harjoituksia. Kurssilla harjoitellaan mm:  katsekontaktia, istumista, maahan menemistä, paikalla oloa, kohteiden jättämistä, luvan odottaminen, seuraamista, luoksetuloa, ohituksia, vetämättä hihnassa yms. arjessa tarvittavia taitoja. Kurssilla pentu pääsee tekemään sellaisia asioita, joita se tarvitsee jokapäiväisessä elämässä.

 

Pentukurssin JATKO-Kurssit:

 

Pentu Teho- kurssit

Pentu Teho- kurssilla harjoitellaan 8 kerralla laajasti perustottelevaisuuden osa-alueita koiran kanssa. Kurssilla harjoitellaan mm. istu, maahan, tehdään erilaisia temppuja aktivointimielessä, paikalla istuminen ja makaaminen, luoksetulo häiriöttä ja häiriössä, katsekontakti ja kontaktin ylläpito, sivulle, seuraa, odota, ei ota, ohituksia, seiso, takaosan käyttö harjoituksia, hihnassa kulkemista, vastaantulijan tervehtiminen niin, että omistajat kättelevät ja koirat istuvat omistajien vieressä. Kurssi on kokonaisuutena hyvä käytöstapojen ja tottelevaisuuden harjoitteluun, sekä auttaa omistajaa paremmin kouluttamaan koiraansa. Kurssi on tarkoitettu 8vk -1v ikäisille pennuille ja nuorille koirille. Tältä kurssilta voi halutessaan hyvin jatkaa koiratanssiin, tokoon, rally-tokoon tai mihin haluaa. Tämä kurssi on hyvä pohja eri harrastuslajeille.

HELSINKI, Konala: Pentu Teho – Kurssi, Sunnuntaisin 01.08.2021, Klo. 16.00, 8krt

HELSINKI, Konala: Pentu Teho – Kurssi, Sunnuntaisin 01.08.2021, Klo. 17.00, 8krt

TAVOITEELLISTEN PENTUJEN PENTUKURSSIT:

Tälle pentukurssille ovat tervetulleita koirakot, jotka haluavat heti alusta alkaen rakentaa hyvät pohjat tavoitteena kilpailla tai vähintään harrastaa aktiivisesti jotakin lajia.

HELSINKI, Konala: Tavoitteellisten Pentujen Pentukurssi, Torstaisin 10.06.2021, Klo. 19.00, 6krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Tavoitteellisten Pentujen Pentukurssi, Torstaisin 22.07.2021, Klo. 20.00, 6krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Tavoitteellisten Pentujen Pentukurssi, Keskiviikkoisin 28.07.2021, Klo. 17.00, 6krt (PIENRYHMÄ)

 

 

 

 

Pentujen super kurssit:

Pentu Teho  Jatko 1 – Kurssi

Pentu Teho Jatko 1 – Kurssi on jatkokurssi Pentu Teho-Kurssille, jossa jatketaan aiemmin opittuja perusharjoituksia lisäämällä niihin erilaisia häiriöitä ja kestoa. Kurssilla harjoitellaan myös runsaasti arjessa tärkeitä taitoja kuten ohituksia, paikallaoloa ja luoksetuloa. Kurssin aikana tutustutaan myös pennun taso huomioiden mm. kohdetyöskentelyyn (kosketusalusta, – keppi yms.) sekä tutustutaan agilityyn, rallytokoon ja noseworkiin.

Ei alkavia koulutuksia.

 

TAVOITEELLISTEN PENTUJEN JATKOKURSSIT:

Tälle tavoitteelisten pentujen jatkokurssille ovat tervetulleita kaikki koirakot, jotka ovat käyneet meidän tavoitteellisten pentujen pentukurssin. Tämän jatkokurssin tavoitteena on rakentaa lisää motivaatiota sekä useissa lajeissa tarvittavia liikkeitä. Erityisesti tämä jatkokurssi on suunnattu tavoitteellisesti tokoon tai rally-tokoon tähtääville koirakoille, mutta sopii myös muihinkin lajeihin tähtääville.

 

PERUSTOTTELEVAISUUTTA & AGILITYÄ PENNUILLE – KURSSI 

Tämä vauhdikas agility painotteinen pentukurssi sopii kaikille alle vuoden ikäisille koirille.

Ei alkavia koulutuksia.