Nosework kurssit

Nosework kurssit Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat Nose Work kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan haluamasi kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

 

Kokeile Noseworkia- tunnit: Tällä yhden kerran tutustumistunnilla pääset kokeilemaan miten koirasi innostuu nenänkäytöstä. Tunnilla tutustutaan eukalyptuksen hajuun sekä etsimistyöskentelyyn laatikoilla. Kurssi sopii kaikenikäisille koirille. Ei sovi toisiin koiriin reagoiville koirille tai jatkuvasti haukkuville koirille.

HELSINKI, Konala: Kokeile Noseworkia – Tunti, Perjantaisin 18.06.2021, Klo. 17.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Kokeile Noseworkia – Tunti, Sunnuntaina 20.06.2021, Klo. 12.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Kokeile Noseworkia – Tunti, Sunnuntaina 04.07.2021, Klo. 13.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Kokeile Noseworkia – Tunti, Sunnuntaina 11.07.2021, Klo. 13.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

 

Nosework Alkeet- kurssit: Nose Work sopii kaikille koirille ikään tai rotuun katsomatta. Laji kehitettiin alkujaan USA:ssa rescuekoirien aktivointiin, mutta pian lajia lähdettiin työstämään kaikkien koirien saataville ja lajissa voi myös kilpailla. Etsintöjä on 4 erilaista: laatikkoetsintä, sisätilaetsintä, ulkoetsintä sekä ajoneuvoetsintä. Tällä alkeiskurssilla harjoittelemme lajin 1 luokassa olevan eukalyptuksen hajulla. Tavoitteena kurssilla on vahvistaa eukalyptuksen hajua ja liittää siihen mukaan ilmaisu (kuonokosketus, istuminen tai maahanmeno). Koirien edistymisen mukaan kurssilla tehdään myös sisätilaetsintää sekä aloitetaan laatikkoetsinnällä. Kurssilla harjoitellaan koira kerrallaan ja ryhmän maksimikoko on 4 koirakkoa.

 

NOSEWORK Jatko 1 – kurssit:
Olet käynyt Nose Work alkeiskurssin ja haluat jatkaa tämän lajin parissa. Tällä kurssilla harjoittelemme 1 luokan eukalyptuksen hajun kanssa laatikkoetsinnässä, sisätilaetsinnässä ja sään salliessa aloitamme myös ulkoetsinnän. Kurssille ei ikärajaa. Ryhmän max. koko 4 koiraa ja harjoitukset tehdään koira kerrallaan.

YKSITTÄISET TREENITUNNIT: 

 

Nosework Jatko 2 – Kurssit