LIVE kurssit kotonasi

LIVE KURSSIT KOTONASI

Nyt mahdollisuus osallistua reaaliajassa eri aiheissa kursseille. Mikä parasta – olet kuin paikanpäällä, mutta silti kotonasi netin välityksellä! Livelähetys toimii hyvin samalla tavalla kuin olisit itse kurssipaikalla koirasi kanssa. Osallistujat pääsevät facebook suljettuun ryhmään missä voi jakaa treenivideoita ja saada niihin kouluttajalta kommenteja. Lisäksi livelähetyksen tallenne julkaistaan suljetussa ryhmässä linkkinä. Livelähetys tallennetaan, eli voit katsoa lähetyksen myös myöhemmin kuin ilmoitettuna kellonaikana. Kouluttaja on reaaliajassa paikanpäällä, neuvoo samalla tavalla kuten kursseille normaalisti, mutta asioiden selkeyttämisen vuoksi näyttää nämä asiat vielä oman koiransa kanssa. Kysele harjoituksista suoraan kouluttajalta reaaliajassa! Saat tuntien väliviikoilla myös palautetta kun lähetät videon (suljettuun facebook ryhmään) harjoituksistanne. Osallistumalla kurssille annat luvan tallentaa livelähetyksen.

Kouluttajina Saara, Jasmin & Hannah. Livekurssin kouluttaja mainitaan esittelyssä kurssissa.

4 kerran kurssin hinta 50e, 3krt. kurssin hinta 37,50e ja yhden kerran teematunnit 12,50e/henkilö. Yksittäiset livetunnit ovat alimpana allekkain eri aiheissa.

 

  • KATSO ALTA TULEVAT LIVEKURSSIT, kurssin lyhyt esittely myös alla.

Nyt saatavana livekurssit:

  • Rally-toko & Toko alkeet livekurssi, 4krt.
  • Arkitaidot Haltuun- Livekurssi, 4krt.
  • Aktivoi Tempuilla – Livekurssi, 3krt.
  • TOIVO! Jos ei haluamaasi kurssia ole, niin voit toivoa sitä! Hajukurssia emme järjestä toistaiseksi, koska harjoituksien valvominen että koira todella ehdollistuu hajuun eikä johonkin muuhun tilanteessa olevaan on etänä haastavaa.

 

RALLY-TOKO & TOKO ALKEET LIVEKURSSI

Tässä live koulutuksessa harjoittelemme rally-tokon sekä tokon liikkeiden alkeita. Liikkeet mitä tarvitaan liikekokonaisuuksiin ovat hyvin samankaltaisia, siksi kurssi on yhdistetty. Koiran tulisi kurssille osallistuakseen osata mennä istumaan ja istumasta maahan.
Suoraan sivulletulo            Kontakti                                    Seuraamisen rakentaminen
Kiertäen sivulletulo           Takaosankäyttö (käännökset)       Maahanmeno
Eteen istuminen               Paikallaolo eri asennoissa             Seisominen
Sivuaskel                         Etutassujen targetti

 

ARKITAIDOT HALTUUN LIVEKURSSI

Tässä live koulutuksessa harjoittelemme paljon erilaisia arkeen liittyviä tärkeitä asioita. Kurssi sopii sekä pennuille että aikuisille koirille. Koiran ei tarvitse osata mitään kurssille osallistuakseen, mutta osaamisesta ei myöskään ole haittaa, koska kouluttaja ohjeistaa myös haastavampaa versiota, jos osallistujilla on jo perustaidot hallussa kyseisessä harjoituksessa.

Istuminen                                   Maahanmeno                        Käsikosketus        Yksinoloharjoitukset                    Paikallaolo                            Rauhoittumisalusta            Irti- käsky                                  Luvan odottaminen                Kohteista luopuminen Luoksetulo                                  Kontakti                        Tassujen & hampaiden käsittely

AKTIVOI TEMPUILLA- LIVEKURSSI

Tässä LIVE- koulutuksessa harjoittelemme paljon erilaisia temppuja. Kurssi sopii sekä pennuille että aikuisille koirille. Koiran ei tarvitse osata mitään kurssille osallistuakseen, mutta osaamisesta ei myöskään ole haittaa, koska kouluttaja ohjeistaa myös haastavampaa versiota, jos osallistujilla on jo perustaidot hallussa kyseisessä harjoituksessa.

Temput mitä harjoitellaan:
pyöri, pupu, kumarra, jalkojen välissä pujottelu, jalkojen väliin tuleminen ja siellä liikkuminen, kasi jaloissa, kohteen kiertäminen ja peruuttaminen.

 

YKSITTÄISET LIVETUNNIT ERI AIHEISSA: