AgiDance®- Koulutusohjaaja Koulutus

AgiDance Ohjaajakoulutus:

AgiDance Ohjaajakoulutukseen voi osallistua henkilö, joka haluaa alkaa kouluttamaan AgiDance lajia joko itsenäisesti tai yrityksessä (esim. koirakoulu). Koulutuksessa henkilö oppii mitä AgiDance on, miten
AgiDancea koulutetaan ja mikä on koulutuksien tavoitteena sekä luomaan myös itse koreografioita esteiden, temppujen ja musiikin ympärille.

Lajissa on 3 tasoa: helppo, haastava ja vaikea. Tasojen noustessa myös siirtymät, musiikin merkitys, liikkeiden vaikeus yksinään ja niiden yhdistelmät vaikeutuvat. Koulutuksessa henkilö myös kouluttaa omaa
koiraansa lajin pariin sekä videokuvaa tekemänsä koreografian mikä katsotaan koulutuksessa yhdessä ryhmän kanssa. Viimeisellä kerralla myös henkilö kouluttaa vieraita koirakoita lajin pariin.

Koulutukseen hakevalla henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta koirakoiden kouluttamisesta, koska tämä koulutus perustuu AgiDancen ympärille eikä siis sisällä perusteoriaa itse koiran ja koirakoiden kouluttamisesta.
Suotavaa olisi myös, että hakevalla kouluttajalla olisi ennestään vähän kokemusta agilitystä sekä temppujen koulutuksesta tai koiratanssista.

AgiDance Ohjaajakoulutuksen hinta:
3 x 5h = 300e

Koulutuspäivät:

Yhteensä 3 koulutuskertaa

Lauantaisin klo  14.00 – 18.45

10.08, 31.08, 21.09.2019

Ilmoittaudu koulutukseen tästä

Koulutuspaikka: Helsinki Konala, lämmin halli, osoite: Ruosilantie 10

Koulutuksen läpäisseet henkilöt saavat oikeuden vuosilisenssiin ja pääsyn suljettuun facebook ryhmään mihin julkaistaan uusia valmiita koreografia pohjia joka vuosi. Henkilö saa siis vuosittain jonkin verran
myös valmista materiaalia käyttöönsä.

Jotta koulutukset voi siis aloittaa hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen, tulee henkilön vielä suorittaa ja huolehtia itse seuraavista maksuista:

Lajin Vuosilisenssi 250e   (vuonna 2019 ensimmäinen vuosi 200e)
Teostomaksu n. 150e (hinta vuonna 2018)

Erityishuomio osallistuvalle henkilölle:
Paikka missä henkilö aloittaa koulutuksien pidon tulee olla yllä olevasta osoitteesta vähintään 30km etäisyydellä, tällä varmistamme ettei omalle toiminnallemme tule kilpailua ihan lähelle.

jenni@taitoatassuihin.fi

Laita ilmoittautumisen kommenttikenttään seuraavat tiedot:
– Kuka hakee koulutusoikeutta
– Minkälainen koulutushistoria hakevalla kouluttajalla on ennestään (lyhyesti)
– Missä alkaisi pitämään AgiDance koulutuksia
HUOM! Kouluttajan koulutustapa tulee perustua positiiviseen
vahvistamiseen!

Lisenssin ottaja:
– Saa pienen esittelyn yrityksen toiminnasta sekä yhteystiedotkoirakoulu Taitoa tassuihin AgiDance sivulle
– Esiinnymme vuosittain useissa isoissa koiratapahtumissa(eläinystäväni & joulukuun koiramessut) ja mainostamme yrityksiä,jotka tarjoavat AgiDance koulutusta. Messuille tulee ympäri Suomeainnokkaita harrastajia ja saamme heidät ohjattua lähimpään omanpaikkakuntansa koirakouluun, mistä AgiDancea on saatavissa.