Yksityisopetus ja kotikäynnit

Yksityisopetus ja kotikäynnit

YKSITYISTUNNIT
Yksityistunnin hinta: 75 €/ kerta  
Yksityistunnit pidetään Helsingissä Konalan hallissa.

Yksityistunnin kesto 50min per kerta.

HUOM! Peruuttamattomat yksityistunnit veloitetaan kokonaisuudessaan.

 

 

KOTIKÄYNNIT ASIAKKAAN KOTIIN
Onko ongelmia koirasi kanssa vai haluatko yksilöllistä treeniä?yksityis1
Esimerkkejä ongelmista: Eroahdistus, hyperaktiivisuus, aggressiot ihmisiä tai koiria kohtaan, erilaiset pelkotilat, Hihnassa vetäminen, ohitusongelmat, tai haluat yksilöllisen treenin kotonasi aiheena esim. perustottelevaisuus, temput, aktivointi, toko, naksutinkoulutus tms.

 95€/h+ km korvaukset 0,65e/km

Kilometrikorvaukset asiakkaan kotiin - takaisin kouluttajan kotiin.

Kotikäynnit ovat mahdollisia arkisin aamuisin (11.00-16.00 välillä) tai lauantaisin. Teemme kotikäyntejä vain pääkaupunkiseudulla.
HUOM! Peruuttamattomat kotikäynnit veloitetaan kokonaisuudessaan.
HUOM! EMME TEE KOTIKÄYNTEJÄ KESÄ-ELOKUUSSA 2021, KOTIKÄYNTEJÄ VOI TIEDUSTELLA TAAS SYYSKUUSTA ALKAEN!

VALMIIT YKSITYISTUNNIT KONALAN HALLILLAVoit valita alta valmiiksi ajan mikä kouluttajalle jo sopii ja laittaa ilmoittautuessasi kommenttikenttään haluamasi aihe. HUOM! Kaikki kouluttajat eivät pysty samoja aiheita pitämään, eli alle on mainittu per kouluttajan tunnit mitä aiheita kyseinen kouluttaja pystyy pitämään. Kouluttajan yksityistuntiaikaa klikkaamalla pääset katsomaan vielä tarkemmin mitä kyseinen kouluttaja pystyy opettamaan ja katsomaan mahdollisesti useita aikoja saman koulutuspäivän sisällä.

Koirien ohituksissa ainoastaan Saaralle onnistuu myös näillä edullisemmilla valmiilla yksityistunneilla. Hänellä on oma koira usein mukana. Muille kouluttajille ohitustreenit onnistuvat, mutta ohikulkevia ihmisiä hyödyntäen (sama tekniikka kuin koirien ohituksissa).

Alla olevat tunnit ovat kouluttajan tuntien väleissä olevia tunteja mitkä eivät ole toteutuneet ja niiden tilalle on mahdollista saada edullisempi yksityistunti hintaan 59e (sähköpostilla varattaessa erikseen 65e, tunnin kesto 50min). Näiden valmiiden yksityistuntien pituus 45min.

Hannah kouluttaja (perustottelevaisuus, agility (myös kisaavat), nosework alkeet):

 

 

YKSITYISRYHMÄT
Yksityiskurssit omalle ryhmälle
On sinulla tiedossa oma kaveriporukka? Haluatte ihan oman kurssin ilman ulkopuolisia koirakoita ja haluamassanne lajissa ja aiheilla? Tilaa omalle porukallesi kurssi ja saatte itse päättää aiheet ja sisällön kurssillle. Mukaan pitäisi vähintään saada 5 koirakkoa, enintään kuitenkin 7 koirakkoa (agilityssä max. 5).
HUOM! Peruuttamattomat tilausryhmät veloitetaan kokonaisuudessaan.

 

Yksityistuntien, kotikäyntien ja yksityisryhmien tiedustelut aina sähköpostitse: jenni@taitoatassuihin.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.