Opi verkossa

TAITOA TASSUIHIN – OPI VERKOSSA

Eikö aikataulut täsmää kurssien kanssa? Tuntuuko yksittäisille verkkokursseille ilmoittautuminen hankalalta? Onko kotona koira joka silti kaipaisi yhteistä tekemistä, muttet oikein tiedä mitä harjoitella?

Taitoa Tassuihin – Opi verkossa on verkkopalvelu, joka on kehitetty juuri vastaamaan näitä toiveita. Verkkopalvelussa on edullisella kuukausihinnalla saatavilla useita harjoituksia/tehtäviä koulutussuunnitelmineen mm. aiheista perustottelevaisuus, temput, agilityn pohjataidot (sisältää kehonhallinta osuuden) sekä naksuttimen avulla tehtäviä harjoituksia. Kaikissa harjoituksissa on laaja koulutussuunnitelma vaihe vaiheelta ja suurimmassa osassa vaiheita on lisäksi sujuvuuden takaamiseksi kuvia ja/tai videoita.

Harjoitukset eivät ole paikkaan tai aikaan sidottuja, joten voitte tehdä niitä juuri silloin kun teille sopii! Helppoa, hauskaa ja hyödyllistä! Uusia harjoituksia lisätään palveluun kuukausittain, joten tehtävät eivät varmasti lopu kesken ja harjoitella voit juuri oman lähtötasonne mukaisesti.

Edullisella 9,90€ kuukausihinnalla näet kaiken sisällön palvelussa. Lasku/Maksulinkki tulee kuukausittain Oma tilin alle tilauksiin kuukausitilauksen eräpäivänä.

Voit kokeilla palvelua myös maksutta rajoitetulla sisällöllä. Katso lisää täältä ja liity mukaan tyytyväisten koirakoiden joukkoon:

Liity jäseneksi