Lapsi & Koira Päiväleirit

LAPSI & KOIRA PÄIVÄLEIRIT

Lapsi & Koira- päiväleirit on tarkoitettu 10 – 17 vuotiaille lapsille ja nuorille koiran kanssa. Leirien aiheet vaihtelevat ja alla tietoa jokaisen leirin sisällöstä. Koiran ei tarvitse osata mitään kurssille tullessaan, ellei leirin esittelyssä toisin mainita, eikä koiran iällä ole merkistystä. Päiväleiri tarjoaa lapselle ja koiralle mahdollisuuden luoda hyvä suhde, luottamus ja yhteistyö niin arjessa kuin harrastuksissakin.

 

LAPSI & KOIRA PÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2017:

Agilityä & Temppuja
Leiri 1: 5.6, 6.6, 7.6 klo 10-14

Leirille max. 6 koiraa,  hinta 150e/ koirakko

Tällä päiväleirillä lapsi tai nuori pääsee tiiviisti 3 peräkkäisen päivän aikana harjoittelemaan agilityä sekä tekemään erilaisia temppuja. Molempia tehdään jokaisena kolmena päivänä. Jokaiseen päivään kuuluu välipala. Mikäli lapsi on allerginen tai on jotain muita rajoituksia, tulisi mukana tuoda omat eväät. Ryhmään otetaan enintään 6 koirakkoa. Lapsella täytyy olla oma tapaturmavakuutus leirille osallistuakseen.

Rallytokoa & Koiratanssia
Leiri 2: 12.6, 13.6, 14.6 klo 10-14

Leirille max. 6 koiraa, hinta 150e/ koirakko

Tällä päiväleirillä lapsi tai nuori pääsee tiiviisti 3 peräkkäisen päivän aikana harjoittelemaan rallytokoa ja koiratanssia. Molempia lajeja tehdään jokaisena kolmena päivänä. Jokaiseen päivään kuuluu välipala. Mikäli lapsi on allerginen tai on jotain muita rajoituksia, tulisi mukana tuoda omat eväät. Ryhmään otetaan enintään 6 koirakkoa. Lapsella täytyy olla oma tapaturmavakuutus leirille osallistuakseen.

Naksutellen virtaa pois
Leiri 3: 19.6, 20.6, 21.6  klo 10-14

Leirille max. 6 koiraa, hinta 160e/ koirakko

Tällä päiväleirillä lapsi tai nuori pääsee tiiviisti 3 peräkkäisen päivän aikana harjoittelemaan erilaisia naksuttimella toteutettavia liikkeitä kuten koirakeilaamista, värierottelua, kohteille menoa, hienoja temppuja ja paljon muuta.
Yksi leiripäivä toteutetaan ilman koiria! Koirattomana leiripäivänä osallistujat saavat tehdä oman värierottelukepin sekä trikoovetonarun omalle koiralleen, jotka saa tottakai omaksi ja viedä kotiin.
Jokaiseen päivään kuuluu välipala. Mikäli lapsi on allerginen tai on jotain muita rajoituksia, tulisi mukana tuoda omat eväät. Ryhmään otetaan enintään 6 koirakkoa. Lapsella täytyy olla oma tapaturmavakuutus leirille osallistuakseen.