HUOMIOITA KORONA-AIKANA

HUOMIOITA KORONA-AIKANA !

Tämä ohjeistus koskee kaikkia ketkä tulevat koulutustiloihin ja ulkokursseilla etäisyyttä noudatetaan sekä sairaana tai flunssassa ei saa tulla tunneille.

 

  1. Kunnioita etäisyyttä muihin ihmisiin, myös kouluttajaan. Hallin eteisessä (Konalassa) enintään pari koirakkoa etäisyyttä toisiinsa pitäen vaihtavat kenkiään. Odota siis koulutustilassa eteiseen pääsyä tai ulkona eteiseen pääsyä poistuvalle koirakolle tilaa antaen.

 

2. Tunneille ei saa tulla kipeänä. Mikäli sinulla on kuumetta, flunssan oireita tai muutoin huono olo - älä tule tunnille. Sairastapauksissa myös kursseilla saa tunnit korvattua toisella kurssilla ja korvauskerroista sovitaan sähköpostitse erikseen. Ilmoita sairastumisesi heti sen ilmetessä sähköpostitse.

 

3. Mikäli sinulla on oireita jotka tunnetaan korona-oireina, älä tule tunnille ennen kuin olet koronatestillä poissulkenut mahdollisen koronan - älä tule tunneille 2 viikkoon (karanteeniaika). Korona oireet; lihaskipu, pääkipu, nuha, kurkku kipu, vatsakipu, ripuli, yskä, kuume yli 37.5, väsymys, pahoinvointi, haju- tai makuaisti erot, hengenahdistus. Jos sinulla on edellä mainittuja oireita, hakeudu paikkakuntasi terveysasemalle soittamalla, että pääset testiin. Negatiivisen testin jälkeen voi treenata tunneilla.

Mikäli olet ollut koronaa sairastavan kanssa tekemisissä, ulkomailla, tms. pitäisi hakeutua paikka kunnan terveysasemalle testin saamiseksi

Mikäli olet matkustanut laivalla tai ulkomailla - tunneille ei saa tulla 2 viikkoon vaikkei olisi oireita (karanteeniaika).

Katso tästä terveyden & hyvinvoinnin laitoksen sivuilta tarkempaa tietoa (thl)

 

4. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta! Koulutustilassa on käsidesiä Konalassa mitä toivomme asiakkaiden käyttävän sitä tullessa ja lähtiessä tiloistamme. Vallilaan käsidesiä tulossa 18.08.

 

5. Mikäli tilanne tästä pahenee, suosittelemme käyttämään kasvomaskia tunneilla mikäli valtion toimesta tunteja saamme pitää, mutta tämä oman sekä muiden turvallisuuden vuoksi.

 

6. Saavu tunneille ajoissa ja noudata yllä olevia ohjeita oman sekä muiden turvallisuuden sekä tilanteiden sujuvuuden vuoksi 🙂

 

 

Onnistumisen iloa koulutuksissa & pidetään itsemme ja muut terveinä 🙂