HUOMIOITA KORONA-AIKANA

HUOMIOITA KORONA-AIKANA !

 

PÄIVITETTY OHJEISTUSTA 28.03.2022

  • Koulutuksiin voi tulla vain täysin terveenä! Mikäli olet tehnyt positiivisen koronatestin, THL:n mukaan karanteeniaika 5-10pv oireiden loputtua.
  • Noudatetaan 2m turvavälejä sekä pestään käsiä/käytetään käsidesiä. Myymälän puolella käsienpesu mahdollisuus.
  • Tulethan sisälle tiloihin (Konala/Vallila) vasta 5min ennen oman koulutuksesi alkua, näin vältetään ruuhkat siirtymisissä.
  • Koiran mukana voi koulutukseen tulla max. 2 henkilöä
  • Tiloissa suositus käyttää maskia/visiiriä.

 

 

27.12.2021

Kurssit pyörivät normaalisti. Asia tarkistettu avilta. Toimimme avin ohjeiden mukaisesti pitämällä riittävät etäisyydet, voimassa maskisuositus. Huomioithan sisään/uilos mennessä, että kulku on riittävän väljä muille kulkijoille sekä ylimääräinen oleskelu tiloissa on kiellettyä.

 

Päivitetty 24.11.2021

Maskin käyttöä suositellaan vahvasti tunneilla. Pidäthän parin metrin turvavälin muihin henkilöihin ja varmistathan vapaan pääsyn edellisiltä tuntilaisilta ulos koulutustiloista. Kiitos yhteistyöstä!

 

 

Päivitetty 16.06.2021

RAJOITUKSIA POISTETTU, Sisäkursseilla suositus käyttää maskia/visiiriä ja turvavälien 2m tulee toteutua kokoajan!

Kursseilla rajoitus max. 2 henkilöä/koira (eli vanhemman mukana voi tulla esim. lapsi). Koulutuksiin vain täysin terveinä!

 

Päivitetty 14.5.2021

Tiedotus koskee KAIKKIA eli koulutuksissa käyviä sekä tilan vuokraajia! Eteistilassa vähintään 2m etäisyydellä saa olla ENINTÄÄN 2 henkilöä kerrallaan. Ensin puretaan asteittain sisällä olevat ulos, ulkona odottavat antavat reilusti tilaa poistuville koirakoille, jottei lähikontaktia ilmene missään vaiheessa. Tilaan tullessa sama pätee kaikkia eli enintään 2 henkilöä eteisessä kerrallaan riittävillä turvaväleillä.
Tilasta tulee poistua tunnin loppuessa viivyttelemättä, koska henkilömäärän rajaus sisään/ulos liikkuessa vie enemmän aikaa, jotta saamme seuraavan tunnin aloitettua ilman myöhästymisiä aikatauluissa.
Pidä etäisyyttä tullessa tunnille, tunnilla ja poistuessa tunnilta VÄHINTÄÄN 2m etäisyyden muihin henkilöihin.
Muista maskipakko eli KAIKILLA tilaan tulijoilla tulee olla maski tullessaan tilaan.
Koiraa kohden saa tulla ainoastaan 1 henkilö, enempää henkilöitä ei valitettavasti voida ottaa koulutuksiin mukaan.
Asiakkailla mahdollisuus siirtää loput kurssikerrat halutessaan myöhempää ajankohtaan.

 

  1. Kunnioita etäisyyttä muihin ihmisiin (2m), myös kouluttajaan. Hallin eteisessä (Konalassa) enintään pari koirakkoa etäisyyttä toisiinsa pitäen vaihtavat kenkiään. Odota siis koulutustilassa eteiseen pääsyä tai ulkona eteiseen pääsyä poistuvalle koirakolle tilaa antaen. Ulko-ovi pidetään lukittuna ja kouluttaja ohjaa sisään/uloskulkua.

2. Tunneille ei saa tulla kipeänä. Mikäli sinulla on kuumetta, flunssan oireita tai muutoin huono olo - älä tule tunnille. Sairastapauksissa myös kursseilla saa tunnit korvattua toisella kurssilla ja korvauskerroista sovitaan sähköpostitse erikseen. Ilmoita sairastumisesi heti sen ilmetessä sähköpostitse.

3. Mikäli sinulla on oireita jotka tunnetaan korona-oireina, älä tule tunnille ennen kuin olet koronatestillä poissulkenut mahdollisen koronan - älä tule tunneille 2 viikkoon (karanteeniaika). Korona oireet; lihaskipu, pääkipu, nuha, kurkku kipu, vatsakipu, ripuli, yskä, kuume yli 37.5, väsymys, pahoinvointi, haju- tai makuaisti erot, hengenahdistus. Jos sinulla on edellä mainittuja oireita, hakeudu paikkakuntasi terveysasemalle soittamalla, että pääset testiin. Negatiivisen testin jälkeen voi treenata tunneilla.

Mikäli olet ollut koronaa sairastavan kanssa tekemisissä, ulkomailla, tms. pitäisi hakeutua paikka kunnan terveysasemalle testin saamiseksi

Mikäli olet matkustanut laivalla tai ulkomailla - tunneille ei saa tulla 2 viikkoon vaikkei olisi oireita (karanteeniaika).

Katso tästä terveyden & hyvinvoinnin laitoksen sivuilta tarkempaa tietoa (thl)

 

4. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta! Koulutustilassa on käsidesiä Konalassa mitä toivomme asiakkaiden käyttävän sitä tullessa ja lähtiessä tiloistamme.

5. Tilassa kaikilla oltava maski tai visiiri.

6. Saavu tunneille ajoissa ja noudata yllä olevia ohjeita oman sekä muiden turvallisuuden sekä tilanteiden sujuvuuden vuoksi 🙂

 

 

ULKOKURSSIT 2021:

Ulkokursseilla (Tikkurila, Tapiola, Sipoo) pätee saman ohjeistukset kuin yllä, mutta maskin käyttö ulkona ei ole pakollista!

 

Onnistumisen iloa koulutuksissa & pidetään itsemme ja muut terveinä 🙂