Edulliset yksityistunnit Konalassa

Tälle sivulle lisäämme edullisia yksityistunti aikoja kouluttajien peruuntuneiden kurssien tilalle. Haluatko varata yksityistunnin helposti, nopeasti ja hiukan edullisemmin kuin sähköpostitse? Katso alta eri kouluttajille julkaistut yksityistunnit ja varaa itsellesi sopiva aika. Muista laittaa kommenttikenttään tarkasti mitä haluat harjoitella yksityistunnilla, jotta kouluttaja pystyy mahdollisimman hyvin suunnittelemaan tuntisi eikä menisi turhaan aikaa tunnin alusta selvittäessä mitä haluatte harjoitella.

Näiden alla olevien tuntien pituus 45min ja hinta 59e

Mikäli alla olevat ajat eivät sovi, voit aikoja tiedustella myös sähköpostitse. Sähköpostitse varattaessa hinta 65e/50min.

HUOM! Ohitustunteja emme ohituskoirilla pysty näille tunneille järjestämään, mutta käytämme samaa tekniikka myös ihmisten, autojen, pyörien ohituksiin, eli samaa tekniikka pystymme harjoittelemaan, mutta eri häiriötekijällä.

Kouluttajilla saattaa olla useita eri aikoja samana päivänä, aikavaihtoehdot on ilmoitettu tekstin lopussa suluissa ja ilmoittautumisessa eri kellonajat ovat allekkain lippujen ostossa.

 

Hannah Vihtonen 

(agility, perustottelevaisuus, nosework alkeet) :

 

——————————————————————————————–

Jasmin Tolvanen

(agility, rally-toko, nosework myös jatkotaso, perustottelevaisuus) :