Arkitottelevaisuus & Käytöskurssit

Arkitottelevaisuus & Käytöskurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat Arkitottelevaisuus & erilaiset käytöskurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan haluamasi kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

Katsothan tarkkaan kurssipaikan, alla on listattuna kaikki alkavat kurssit eri kurssipaikoissamme. Kurssipaikka lukee kurssin nimen edessä ja kurssin omalla sivulla!

 

Yksittäiset Arkitaito – Tunnit:

HELSINKI, Konala: Käsittely Haltuun – Kurssi, Sunnuntaisin 26.09.2021, Klo. 16.00, 2krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Vallila: Paikka & Tänne – Tunti, Torstaina 30.09.2021, Klo. 17.00, 1krt

HELSINKI, Vallila: Paikka & Tänne – Tunti, Torstaina 07.10.2021, Klo. 17.00, 1krt

HELSINKI, Konala: Rauhoittumisen Taito – Tunti, Lauantaina 23.10.2021, Klo. 12.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Rauhoittumisen Taito – Tunti, Perjantaina 29.10.2021, Klo. 15.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Vallila: Rauhoittumisen Taito – Tunti, Tiistaina 02.11.2021, Klo. 15.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Rauhoittumisen Taito – Tunti, Perjantaina 10.12.2021, Klo. 15.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

 

 

HIHNAKÄYTÖS – TUNNIT:

HELSINKI, Konala: Hihnakäytöstunti, Sunnuntaina 03.10.2021, Klo. 16.00, 1krt (PIENRYHMÄ, ulkokoulutus)

HELSINKI, Konala: Hihnakäytöstunti, Torstaina 21.10.2021, Klo. 12.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

 

OHITUSTUNNIT:

HELSINKI, Konala: Ohitukset Kuntoon – Tunti, Lauantaina 18.09.2021, Klo. 10.00, 1krt TÄYNNÄ!

HELSINKI, Konala: Ohitukset Kuntoon – Kurssi, Lauantaina 25.09.2021, Klo. 17.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Ohitukset Kuntoon – Tunti, Sunnuntaina 26.09.2021, Klo. 18.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Ohitukset Kuntoon – Tunti, Sunnuntaina 03.10.2021, Klo. 18.00, 1krt (PIENRYHMÄ) TÄYNNÄ!

 

 

OHITUSTUNTIEN JATKOKOULUTUKSET:

 

LUOKSETULO TUNNIT:

HELSINKI, Vallila: Vauhtia Luoksetuloon – Tunti, Tiistaina 12.10.2021, Klo. 15.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Vauhtia Luoksetuloon – Tunti, Sunnuntaina 24.10.2021, Klo. 17.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

 

Arkitottelevaisuus kurssit

Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille yli 5 kuukautta vanhoille koirille. Kurssi antaa hyvän lähtökohdan koiran kouluttamiseen ja aktivointiin. Kurssilla koira pääsee tekemään asioita, joita tulee vastaan jokapäiväisessä elämässä, kuten tottelevaisuutta, aktivointia, hihnakäytöstä ja ohituksia. Kurssilla harjoitellaan: istumista, maahan menemistä, paikalla oloa, luoksetuloa ilman häiriötä sekä häiriössä, käskyjä sivulle ja seuraa, katsekontaktia, tehdään hyödyllisiä aktivointitemppuja, lisäksi harjoitellaan ohitustilanteita ja hihnakäytöstä.

HELSINKI, Vallila: Arkitaitoa Tassuihin – Kurssi, Maanantaisin 11.10.2021, Klo. 19.00, 4krt

 

Arki Teho- kurssit:
Kurssilla harjoitellaan mm. istu, maahan, tehdään erilaisia temppuja aktivointimielessä, Paikalla istuminen ja makaaminen, luoksetulo häiriöttä ja häiriössä, Katsekontakti ja kontaktin ylläpito, sivulle, seuraa, odota, ei ota, ohituksia, seiso, takaosan käyttö harjoituksia, hihnassa kulkemista, vastaantulijan tervehtiminen niin, että omistajat kättelevät ja koirat istuvat omistajien vieressä.

Kurssi on tarkoittu yli vuoden ikäisille koirilla. Tältä kurssilta voi halutessaan hyvin jatkaa koiratanssiin, tokoon, rallytokoon tai mihin haluaa. Tämä kurssi on hyvä pohja eri harrastuslajeille.

 

Teinikoira Haltuun- kurssit:

Onko koirasi 6kk-1,5v ? Meneekö hermo kun kaikki opit jotka koira vielä jokin aika sitten osasi menee kuuroille korville? Koirasi hyperaktiivisuus kiristää hermoja arjessa etkä tiedä miten ohjata energiaa järkevään tekemiseen ja miten parantaa/ palauttaa koirasi arkiosaamista? Mikäli vastasit kyllä – on tämä kurssi juuri teitä varten. Kurssilla harjoitellaan kontaktia, häiriössä työskentelyä, paikallaoloa, luoksetuloa, ohituksia, kouluttaja käsittelee koiraasi (luoksepäästävyys), ruuan odottamista ja sitä että voit ottaa kipon tarvittaessa pois ilman murinoita myös kesken ruokailun tarvittaessa, häkissä odottaminen, innokkaan koiran kohdalla ihmisen tervehtiminen tassut maassa ja aran koiran kohdalla ihmiseen tottuminen. Kurssille ei ole rotu eikä koko vaatimuksia, koiran ei tarvitse osata mitään kurssille tullessaan. Tule ottamaan teinikoirasi haltuun. Oiva tilaisuus harjoitella miniryhmässä, max. 4 koiraa.

HELSINKI, Konala: Teinikoira Haltuun – Kurssi, Maanantaisin 20.09.2021, Klo. 21.00, 3krt (PIENRYHMÄ) TÄYNNÄ!

HELSINKI, Konala: Teinikoira Haltuun – Kurssi, Lauantaisin 25.09.2021, Klo. 10.00, 4krt (PIENRYHMÄ)TÄYNNÄ!

HELSINKI, Konala: Teinikoira Haltuun – Kurssi, Lauantaisin 09.10.2021, Klo. 16.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Vallila: Teinikoira Haltuun – Kurssi, Torstaisin 21.10.2021, Klo. 21.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Vallila: Teinikoira Haltuun – Kurssi, Maanantaisin 08.11.2021, Klo. 17.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

 

ARKATASSUT- kurssit:

Arkatassut- kurssi on suunnattu epävarmoille koirille, jotka jännittävät vieraita ihmisiä ja uusia tilanteita. Kurssilla opetellaan vieraaseen ihmiseen tottumista, uusiin asioihin rohkeasti tutustumista, parannetaan erilaisten harjoitusten kautta koiran luottamusta ja suhdetta omistajaansa. Jännittääkö koiraasi ohitukset? Harjoituksia tehdään koirien edistymisen mukaisesti.

Kurssi ei sovi erittäin ääniaroille koirille, koska kauempana olevan tilan ulkopuolella olevasta salista kuuluu silloin tällöin pauketta (painojen nostelua).  Kurssille ei myöskään voi tulla koiran kanssa, joka haukkuu jatkuvasti tai toisten koirien kanssa samassa tilassa oleminen on liian vaikeaa.

 

RAUHOITTUMIS KURSSIT:

MUUT ARKITOTTELEVAISUUSKURSSIT:

Luoksetulo kurssit:

Vauhtia luoksetuloon- tunnilla harjoitellaan varmaa luoksetuloa aluksi ilman suurempia häiriöitä ja pikkuhiljaa häiriöitä suoritukseen lisäten.

Jätä & Tule- kurssi:

Kontakti & Itsehillintä- kurssit:

Kontakti & itsehillintä- kurssi on monipuolinen koiran arkikäyttäytymiseen ja malttamiseen/ itsehillintään perustuva kurssi! Kurssilla harjoitellaan mm. Luvan odottamista, rauhoittumista, paikallaoloa, (katse)kontaktin ylläpito häiriöttä ja häiriössä , ei ota, ohituksia sekä tehdään erilaisia ryhmäharjoituksia.

 

Kontakti & Arkikäytöskurssit:

Kontakti ja Arkikäytös kurssi on tarkoitettu yli-innokkaille koirille, joilla on puutetta kontaktissa ja ohjaajaan keskittymisessä, ihmisten/toisten koirien kohtaamisissa  sekä ylipäätänsä energisille koirille, joilla on ”liikaa virtaa”. Kurssilla harjoitellaan mm. seuraavia harjoituksia: kontaktin ylläpito omistajaan häiriöttä sekä kurssikavereiden häiriötä hyödyntäen, paikallaoloa, lähellä olemista/seuraamisen alkeet, hihnakäyttäytymistä, kohteiden jättämistä, luoksetuloa sekä erilaisia aktivointitemppuja. Kurssille ei ole ikä- eikä osaamisvaatimuksia,vaan jokaisen koirakon kanssa tehdään harjoituksia oma lähtötaso huomioiden. Soveltuu myös pennuille!

 

Käsittely Haltuun- kurssit:

Tämä erikoiskurssi on tarkoitettu koirille ja ohjaajille, jotka haluavat panostaa enemmän koiran osaamiseen käsittelytilanteessa niin arjessa kuin näyttelyissäkin. Miltä kuulostaisi kaveri joka itse laittaisi leukansa kädelle ja antaisi nätisti katsoa hampaat? Koskeminen olisi enemmänkin palkinto kuin epämieluisa tilanne? Kurssilla koiran ohjaaja itse tekee harjoituksia koiransa kanssa, kouluttaja käsittelee koirat vasta kurssin loppupuolella, jotta halutut käytökset on saatu hyvin toimimaan ja käsittelytilanne on koiralle enemmänkin palkinto kuin rankaisu.