Agility kurssit

Agility kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat agility kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan. Kursseilla ryhmäkoko on max. 5 koiraa, mutta ryhmän otsikossa on mainittu mikäli kyseessä pienryhmä eli max. 4 koiraa.

.

Kokeile agilityä- tunnit:

Agilityn kokeilutunnilla kokeillaan erilaisia esteitä yksittäisinä harjoituksina. Koulutuksessa koirat ovat hihnoissa, mutta suotavaa olisi että koira on hallinnassa myös vapaana, istu ja paikka käsky myös hallussa. Käymme läpi mm. putki, pussi, aitaeste ja jos aikaa niin muitakin esteitä kuten rengasta ja keppejä.

.

Agilityn Alkeet- kurssit:

Agilityn alkeiskurssit sopivat 4kk iästä alkaen. 4kk-1v ikäisille hypyt ovat matalat ja treenit muokataan pennuille sopiviksi.  Yli vuoden ikäisille harjoituksissa ei ole iän puolesta rajoituksia. Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä kuten putkea ja hyppyjä ja aletaan hieman jo yhdistelemään niitä toisiinsa. Alkeiskurssilla koira oppii esteiden nimet, oppii suorittamaan ne oikein ja perehdytään myös koiran ohjaamiseen kurssilla.

.

Agilityn Jatko 1- kurssit:

Olet käynyt agilityn alkeiskurssin tai pentuagilityn ja koira on vähintään vuoden ikäinen. Tämä on alkeiskurssille jatkokurssi.

HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 1 – Kurssi, Tiistaisin 09.07.2019, Klo. 21.00, 9krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 1 – Kurssi, Lauantaisin 13.07.2019, Klo. 13.00, 8krt (PIENRYHMÄ)

.

Agilityn Jatko 2- kurssit:

Olet käynyt yhden agilityn Jatko- kurssin ja intoa löytyy jatkaa tätä ihanaa vauhdikasta lajia! Jatkokoulutuksessa harjoittelemme esteitä yksitellen sekä myös pidempiäkin ratoja, ohjauksia, eri suunnista esteille saapumista, irtoamista, eteen lähetystä, estevarmuutta.. kuitenkin aina koirakohtaisesti jokaisen koirakon lähtötason mukaisesti etenemme harjoituksissa.

HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 2 – Kurssi, Lauantaisin 13.07.2019, Klo. 12.00, 8krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 2 – Kurssi, Tiistaisin 06.08.2019, Klo. 17.00, 6krt (PIENRYHMÄ)

.

Agilityn Jatko 3 – kurssit:

Olet käynyt yhden agilityn Jatko 2- kurssin  ja intoa löytyy jatkaa tätä ihanaa vauhdikasta lajia! Jatkokoulutuksessa harjoittelemme esteitä yksitellen sekä myös ratoja, ohjauksia, eri suunnista esteille saapumista, irtoamista, eteen lähetystä, estevarmuutta.. kuitenkin aina koirakohtaisesti jokaisen koirakon lähtötason mukaisesti etenemme harjoituksissa.

HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 3 – Kurssi, Lauantaisin 13.07.2019, Klo. 11.00, 8krt (PIENRYHMÄ)

´

OPETELLAAN OHJAUKSIA- KURSSI

Tällä kurssilla poikkeuksellisesti harjoitellaan ilman koiria. Koiratjäävät siis kotiin ja koiran ohjaajat tulevat harjoittelemaan erilaisiaohjauksia, miten kannattaa liikkua koiraan nähden ja mitä tulee ottaahuomioon omassa ja koiran suorituslinjassa.

.

ALKAVIA JATKUVIA RYHMIÄ

Jatkuviin ryhmiin voi kysellä myös paikkoja vaikka ryhmä olisi jo alkanut. Ryhmiin voi kysellä paikkoja sähköpostilla  jenni@taitoatassuihin.fi   , vaikka ryhmät ovatkin jo alkaneet. Tiedustele vapaita paikkoja sähköpostitse.

.

.

.

.

ERIKOISKURSSIT
KONTAKTIT HALTUUN- KURSSI
Eikö agilityesteiden puomin tai a-esteen kontaktipinnat oikein suju? Koiralla liian kiire suorittaa este ja suunnata seuraavalle
esteelle? Tehokasta treeniä kontaktipintojen sujuvuuden parantamiseen 4 koirakon pienryhmässä! Kurssi on lyhyt, joten pääset kokeilemaan tekniikoita miten kontakteja lähdetään opettamaan tehokkaasti.
Agilityn Tehokurssi:

Haluat saada heti alusta alkaen hyvän pohjan agility harrastukselle ilman, että heti pitää katsoa uutta kurssia. Tämä pitkä uutuuskurssi varmistaa tähän 12 treenikerran kurssilla! Koiran tulisi osata paikallaolo sekä tulla vapaana ollessaan luokse kutsusta (vapaana oleva koira on yksin kentällä).

Kurssilla harjoitellaan esteitä yksitellen putki, hyppy, muuri, kepit, pussi, rengas, a-este, puomi sekä keinu. Yhdistelemme esteitä toisiinsa koirien tason mukaan, harjoittelemme erilaisia ohjaustekniikoita, irtoamista esteille sekä kurssin loppupäässä teemme pidempiä ratoja.

Koiran tulisi olla täyttänyt vuoden osallistuakseen kurssille. Alle vuoden ikäisen kanssa kurssille voi myös tulla, mutta alle vuoden ikäisten kanssa emme tee a estettä emmekä keinua.

AGIKOIRAN ESKARI- kurssi:

Opetetaan agilityssä tarvittavia taitoja kuten: etenemistä, palkkaamista, leikkimistä, temppuja, tasapainoa. Panostetaan koirakon yhteistyöhön. Tällä kurssilla teemme ilman esteitä agilityssä vaadittavia taitoja. Kunnon pohjien tekemisellä on helpompi lähteä harjoittelemaan agilityä. Kurssi sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille, jotka haluavat panostaa kunnolla tulevan agilitykoiransa pohjakoulutukseen.