Agility kurssit

Agility kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat agility kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan. Kursseilla ryhmäkoko on max. 5 koiraa, mutta ryhmän otsikossa on mainittu mikäli kyseessä pienryhmä eli max. 4 koiraa.

 

Kokeile agilityä- tunnit:

Agilityn kokeilutunnilla kokeillaan erilaisia esteitä yksittäisinä harjoituksina. Koulutuksessa koirat ovat hihnoissa, mutta suotavaa olisi että koira on hallinnassa myös vapaana, istu ja paikka käsky myös hallussa. Käymme läpi mm. putki, pussi, aitaeste ja jos aikaa niin muitakin esteitä kuten rengasta ja keppejä.

HELSINKI, Konala: Kokeile Agilityä – Tunti, Perjantaina 18.06.2021, Klo. 18.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Kokeile Agilityä – Tunti, Sunnuntaina 04.07.2021, Klo. 14.00, 1krt

HELSINKI, Konala: Kokeile Agilityä – Tunti, Sunnuntaina 11.07.2021, Klo. 14.00, 1krt

 

 

Pentuagility-Kurssit:

 

Agilityn Alkeet- kurssit:

Agilityn alkeiskurssit sopivat 4kk iästä alkaen. 4kk-1v ikäisille hypyt ovat matalat ja treenit muokataan pennuille sopiviksi.  Yli vuoden ikäisille harjoituksissa ei ole iän puolesta rajoituksia. Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä kuten putkea ja hyppyjä ja aletaan hieman jo yhdistelemään niitä toisiinsa. Alkeiskurssilla koira oppii esteiden nimet, oppii suorittamaan ne oikein ja perehdytään myös koiran ohjaamiseen kurssilla.

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Tiistaisin 22.06.2021, Klo. 17.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Sunnuntaisin 04.07.2021, Klo. 15.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Keskiviikkoisin 21.07.2021, Klo. 16.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Tiistaisin 03.08.2021, Klo. 17.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Tiistaisin 31.08.2021, Klo. 17.00, 4krt (PIENRYHMÄ)

 

Agilityn Jatko 1- kurssit:

Olet käynyt agilityn alkeiskurssin tai pentuagilityn ja koira on vähintään vuoden ikäinen. Tämä on alkeiskurssille jatkokurssi.

HELSINKI, Konala Agilityn Jatko 1 – Kurssi, Sunnuntaisin 08.08.2021, Klo. 16.00, 6krt (PIENRYHMÄ)

 

Agilityn Jatko 2- kurssit:

Olet käynyt yhden agilityn Jatko- kurssin ja intoa löytyy jatkaa tätä ihanaa vauhdikasta lajia! Jatkokoulutuksessa harjoittelemme esteitä yksitellen sekä myös pidempiäkin ratoja, ohjauksia, eri suunnista esteille saapumista, irtoamista, eteen lähetystä, estevarmuutta.. kuitenkin aina koirakohtaisesti jokaisen koirakon lähtötason mukaisesti etenemme harjoituksissa.

HELSINKI, Konala: Agilityn Jatko 2 – Kurssi, Sunnuntaisin 08.08.2021, Klo. 17.00, 6krt (PIENRYHMÄ)

 

 

RATATREENI- TUNNIT:

HELSINKI, Konala: Agilityn Ratatreeni – Tunti, Tiistaina 22.6.2021, Klo. 10.00, 1krt (PIENRYHMÄ)

HELSINKI, Konala: Agilityn Ratatreeni – Tunti, Tiistaina 06.07.2021, Klo. 11.15, 1krt (PIENRYHMÄ)

 

Agilityn Jatko 3 – kurssit:

Olet käynyt yhden agilityn Jatko 2- kurssin  ja intoa löytyy jatkaa tätä ihanaa vauhdikasta lajia! Jatkokoulutuksessa harjoittelemme esteitä yksitellen sekä myös ratoja, ohjauksia, eri suunnista esteille saapumista, irtoamista, eteen lähetystä, estevarmuutta.. kuitenkin aina koirakohtaisesti jokaisen koirakon lähtötason mukaisesti etenemme harjoituksissa.

 

 

PUJOTTELU- KURSSIT:

YKSITTÄISET AGILITYN TREENITUNNIT:

OPETELLAAN OHJAUKSIA- KURSSI

Tällä kurssilla poikkeuksellisesti harjoitellaan ilman koiria. Koiratjäävät siis kotiin ja koiran ohjaajat tulevat harjoittelemaan erilaisiaohjauksia, miten kannattaa liikkua koiraan nähden ja mitä tulee ottaahuomioon omassa ja koiran suorituslinjassa.

KONTAKTIT HALTUUN- KURSSI
Eikö agilityesteiden puomin tai a-esteen kontaktipinnat oikein suju? Koiralla liian kiire suorittaa este ja suunnata seuraavalle esteelle? Tehokasta treeniä kontaktipintojen sujuvuuden parantamiseen 4 koirakon pienryhmässä! Kurssi on lyhyt, joten pääset kokeilemaan tekniikoita miten kontakteja lähdetään opettamaan tehokkaasti.
AGIKOIRAN ESKARI- kurssi:

Opetetaan agilityssä tarvittavia taitoja kuten: etenemistä, palkkaamista, leikkimistä, temppuja, tasapainoa. Panostetaan koirakon yhteistyöhön. Tällä kurssilla teemme ilman esteitä agilityssä vaadittavia taitoja. Kunnon pohjien tekemisellä on helpompi lähteä harjoittelemaan agilityä. Kurssi sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille, jotka haluavat panostaa kunnolla tulevan agilitykoiransa pohjakoulutukseen.