AgiDance® 

Lajina AgiDance®

AgiDance alkeiskurssi verkossa

Alkavat kurssit Konalan hallilla tästä

Katso AgiDance videoita

AgiDance on kahden suositun lajin parhaimpien puolien yhdistelmä. AgiDancessa korostuu vauhti, hauskanpito, esteiden kuten putkien ja hyppyjen yhdistäminen näyttäviin liikkeisiin sekä musiikkiin. Parhaimmillaan AgiDance on vauhdikas, tunteikas ja näyttävä kokonaisuus, jossa korostuu ohjaajan ja koiran saumaton yhteistyö. AgiDance ajatus syntyi vahingossa agilitykentän läpi kulkiessa ja hyvän kappaleen soidessa päässä. Ensin ajatus tuntui oudolta, mutta ajan kanssa ajatus vahvistui ja siitä alkoi toteutus koiran kanssa käytännössä. Treenikertojen kertyessä AgiDance alkoi muokkautua aivan omaksi uudeksi lajikseen. Näin saatiin kaksi rakasta lajia yhdistettyä, mutta kuitenkin selkeästi eroteltua AgiDance omaksi lajikseen. Jenni Siikanen lajin kehittäjä kehittää lajia jatkuvasti yhdessä AgiDance tiimin kanssa, koska uusia ideoita syntyy jatkuvasti ja AgiDance kehitystiimissä on hyvin erilaisia koirakoita kehittämässä lajia jatkuvasti eteenpäin. Uudet ideat testataan useilla erilaisilla koirilla, eli kurssille tulijoille on tiedossa erilaisilla koirilla testattuja ja hyväksi todettuja liikeyhdistelmiä, joista ei tunteita tai vauhtia puutu! Koreografioita on alusta saakka mukana ollut toteuttamassa pitkän tanssitaustan omaava Suvi Varvemaa. Koulutuksien pito-oikeus on ainoastaan Koirakoulu Taitoa Tassuihin koirakoululla sekä heidän järjestämien AgiDance Koulutusohjaaja koulutuksien läpäisseillä koulutusohjaajilla, jotka hankkivat AgiDance lisenssin.

AgiDance® on rekisteröity tuotemerkki. AgiDance Ohjaajakoulutus: AgiDance Ohjaajakoulutukseen voi osallistua henkilö, joka haluaa alkaa kouluttamaan AgiDance lajia joko itsenäisesti tai yrityksessä (esim. koirakoulu). Koulutuksessa henkilö oppii mitä AgiDance on, miten AgiDancea koulutetaan ja mikä on koulutuksien tavoitteena sekä luomaan myös itse koreografioita esteiden, temppujen ja musiikin ympärille. Lajissa on 3 tasoa: helppo, haastava ja vaikea. Tasojen noustessa myös siirtymät, musiikin merkitys, liikkeiden vaikeus yksinään ja niiden yhdistelmät vaikeutuvat. Koulutuksessa henkilö myös kouluttaa omaa koiraansa lajin pariin sekä videokuvaa tekemänsä koreografian mikä katsotaan koulutuksessa yhdessä ryhmän kanssa. Viimeisellä kerralla myös henkilö kouluttaa vieraita koirakoita lajin pariin. Koulutukseen hakevalla henkilöllä tulisi olla aikaisempaa kokemusta koirakoiden kouluttamisesta, koska tämä koulutus perustuu AgiDancen ympärille eikä siis sisällä perusteoriaa itse koiran ja koirakoiden kouluttamisesta. Suotavaa olisi myös, että hakevalla kouluttajalla olisi ennestään vähän kokemusta agilitystä sekä temppujen koulutuksesta tai koiratanssista.

Koulutuspaikka: Helsinki Konala, lämmin halli, osoite: Ruosilantie 10

Koulutuksen läpäisseet henkilöt saavat oikeuden vuosilisenssiin ja pääsyn suljettuun facebook ryhmään mihin julkaistaan uusia valmiita koreografia pohjia joka vuosi. Henkilö saa siis vuosittain jonkin verran myös valmista materiaalia käyttöönsä.

Jotta koulutukset voi siis aloittaa hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen, tulee henkilön vielä suorittaa ja huolehtia itse seuraavista maksuista:

Lajin Vuosilisenssi 250e   (vuonna 2019 ensimmäinen vuosi 200e)

Teostomaksu n. 150e (hinta vuonna 2018)

Erityishuomio osallistuvalle henkilölle: Paikka missä henkilö aloittaa koulutuksien pidon tulee olla yllä olevasta osoitteesta vähintään 30km etäisyydellä, tällä varmistamme ettei omalle toiminnallemme tule kilpailua ihan lähelle. jenni@taitoatassuihin.fi

Laita ilmoittautumisen kommenttikenttään seuraavat tiedot:

– Kuka hakee koulutusoikeutta

– Minkälainen koulutushistoria hakevalla kouluttajalla on ennestään (lyhyesti)

– Missä alkaisi pitämään AgiDance koulutuksia HUOM! Kouluttajan koulutustapa tulee perustua positiiviseen vahvistamiseen! Lisenssin ottaja:

– Saa pienen esittelyn yrityksen toiminnasta sekä yhteystiedotkoirakoulu Taitoa tassuihin AgiDance sivulle

– Esiinnymme vuosittain useissa isoissa koiratapahtumissa(eläinystäväni & joulukuun koiramessut) ja mainostamme yrityksiä,jotka tarjoavat AgiDance koulutusta. Messuille tulee ympäri Suomeainnokkaita harrastajia ja saamme heidät ohjattua lähimpään omanpaikkakuntansa koirakouluun, mistä AgiDancea on saatavissa.

Alkavat kurssit tästä