Muut Kurssit

Tältä sivulta löydät muut kurssit kuten agidance kurssit, temppukurssit, do as i do- kurssit, lapsi & koira- kurssit jne. Mikäli haluamaasi kurssia ei ole alkamassa, laita meille sähköpostia asiasta  jenni @ taitoatassuihin.fi

 

Katsothan tarkkaan kurssipaikan, alla on listattuna kaikki alkavat kurssit eri kurssipaikoissamme. Kurssipaikka lukee kurssin nimen edessä ja kurssin omalla sivulla!

 

TEMPPUKURSSIT:

HELSINKI, Konala: Temppukurssi, Lauantaisin 7.1.2023, Klo. 17.00, 4krt

 

 

 

TUTUSTU ERI LAJEIHIN – KURSSIT:

Tällä kurssilla pääset kokeilemaan eri lajeja: Tokoa, Rallytokoa, Noseworkia, Agilityä ja koiratanssia/temppuja. Koiran olisi hyvä osata tullessaan istua, mennä maahan ja paikallaolon alkeet.  Kurssi sopii myös pennuille!

 

ENERGISEN KOIRAN PUUHAKURSSI:

Kurssilla harjoitellaan naksutin shaping tekniikalla mm. roskien siivousta koriin (koiran opittua kerättäviä kohteita voi vaihdella), roskapussin kantamista, koirakeilaamista (koira työntää palloa kuonolla ja pallo vieriessään kaataa keilat), Tassukosketus alustalle, peruuttaminen, omalle pedille meneminen, lappuun koskeminen kuonolla.

 

 

DO AS I DO – POHJATAIDOT KURSSIT:

Do As I Do on matkimisen opettamisen menetelmä, joka perustuu sosiaaliseen oppimiseen. Kun koira osaa kunnolla matkimisen menetelmän, koiralle on helppoa opettaa monimutkaisiakin käytöksiä ja käytösketjuja paljon nopeammin kun perinteisimmillä menetelmillä. Esimerkiksi ovien ja laatikoiden avaaminen/sulkeminen ja sieltä tavaran vieminen eri paikkaan, peitolla peitteleminen, sivuttain liikkuminen, peruuttaminen, jalkojen ristiminen ja paljon muuta. Kun haluttu käytös on näytettävissä oleva vain mielikuvitus on rajana!

DO AS I DO ALKEET – KURSSIT:

Lapsi & Koira- kurssit:

Tällä kurssilla opetellaan arjessa tärkeitä taitoja sekä tehdään hauskoja temppuja aktivointimielessä. Tuntien tavoitteena on parantaa lapsen ja koiran yhteistyötä ja että molemmille yhdessä tekeminen olisi hauskaa sekä hyödyllistä.

Sopii noin 6-12 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsen tulisi kyetä pitämään koira hallinnassa (pystyy pitämään hihnasta kiinni ilman että koira pääsee muiden koirien luokse). Lapsen vanhemman suositellaan olevan mukana tunneilla ja tarvittaessa auttamaan lapsensa harjoituksissa. Kurssille osallistuvalle koiralle ei ole ikä- tai osaamisvaatimuksia.

Temppu & Puuhakurssit:

Temppu & Puuhakurssilla harjoitellaan erilaisia hauskoja ja helppoja temppuja aktivointimielessä sekä tehdään naksutin shaping tekniikalla erilaisia tehtäviä. Harjoitellaan temppuja mm. vierekkäin pyöriminen, ryömi, jalkojen välistä pujottelu, jalkojen välissä istuminen, kumartaminen, kohteen kierto, seisominen, kieriminen, kyljelleen meno, erilaisia tassun nostoon liittyviä temppuja, hyppyjä, peruuttamista. Harjoitellaan naksuttimella erilaisia tehtäviä kuten pallon työntöä kuonolla (koirakeilaus), kohteen nostamista ja siirtämistä koriin, sukkien ottamista jalasta, kosketskeppiä, värierottelukeppiä, tassukosketusta alustalle jne..

Nerojen Naksukurssit:

Tälle kurssille voit tulla koiran kanssa, joka on jo tottunut tekemään innokkaasti kanssasi harjoituksia jossakin lajissa. Tällä kurssilla harjoitellaan erilaisia naksutin shaping tekniikalla tehtäviä harjoitteita, jotka haastavat koirasi älynystyröitä! Tehtäviä tehdään koirien tason mukaan, mutta harjoituksia esimerkiksi käsitargetti, kosketuskeppi, värierottelukeppi, kosketusalusta, koirakeilausta, peruuttamista sekä takajaloilla kohteen päälle meno (voi jalostaa vaikka takajalan noston ilmaan). Kurssi on lyhyt, joten harjoituksia otetaan lisää koirien edistymisen mukaan eli yhdellä kerralla tulee 2-4 uutta asiaa + edellisten kertausta. Sopii pennuille sekä vanhemmille koirille!

Koirasta Kotiapulainen- kurssit:

Onko koirasi innokas oppimaan ja energiaa olisi kiva suunnata järkeviin tehtäviin? Kantaako koirasi mielellään esimerkiksi omia lelujaan? Tällä kurssilla harjoittelemme naksutin shaping tekniikalla erilaisia kotiapulaistehtäviä koiran kanssa. Tehtäviä harjoituksia mm. roskien siivous roskakoriin, roskapussin kantaminen, sukkien vetäminen pois ihmisen jalasta, erilaisten apuvälineiden opetus mm kosketusalusta ja kosketuskeppi, omalle pedille meneminen, pallon työntö kuonolla (koirakeilaus), poispäin peruuttaminen, etutassujen pyyhkiminen pyyhkeeseen. Kurssille ei ole ikärajaa, mutta koiran olisi hyvä osata ennestään kantaa esimerkiksi omia lelujaan