Muut kurssit

Muut kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat muut kurssit. Tarjolla temppukursseja, Puuhakursseja, lapsi&koira- kursseja jne. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan haluamasi kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

AJATTELEVA KOIRA – KURSSIT:

Helsinki Konala, AKTIIVISESTI AJATTELEVA KOIRA- KURSSI 12.10.2020, klo 21, 6krt

YKSIITÄISET KOKEILU KERRAT:

Helsinki Konala KOKEILE TARJOAMISTA- TUNTI, Keskiviikko 14.10.2020, klo 21.00, 1krt

Helsinki Konala KOKEILE TARJOAMISTA- TUNTI, Keskiviikko 28.10.2020, klo 21.00, 1krt

ETSITÄÄN SIENIÄ – KURSSIT:

 

TUTUSTU ERI LAJEIHIN – KURSSIT:

Tällä kurssilla pääset kokeilemaan eri lajeja: agidancea, rally-tokoa, agilityä ja nose workia. Koiran olisi hyvä osata tullessaan istua, mennä maahan ja paikallaolon alkeet. Koiran tulee olla hallinnassa myös vapaana. Kurssi sopii myös pennuille!

 

ENERGISEN KOIRAN PUUHAKURSSI:

Kurssilla harjoitellaan naksutin shaping tekniikalla mm. roskien siivousta koriin (koiran opittua kerättäviä kohteita voi vaihdella), roskapussin kantamista, koirakeilaamista (koira työntää palloa kuonolla ja pallo vieriessään kaataa keilat), Tassukosketus alustalle, peruuttaminen, omalle pedille meneminen, lappuun koskeminen kuonolla.

 

 

DO AS I DO – POHJATAIDOT KURSSIT:

Do As I Do on matkimisen opettamisen menetelmä, joka perustuu sosiaaliseen oppimiseen. Kun koira osaa kunnolla matkimisen menetelmän, koiralle on helppoa opettaa monimutkaisiakin käytöksiä ja käytösketjuja paljon nopeammin kun perinteisimmillä menetelmillä. Esimerkiksi ovien ja laatikoiden avaaminen/sulkeminen ja sieltä tavaran vieminen eri paikkaan, peitolla peitteleminen, sivuttain liikkuminen, peruuttaminen, jalkojen ristiminen ja paljon muuta. Kun haluttu käytös on näytettävissä oleva vain mielikuvitus on rajana!

DO AS I DO ALKEET – KURSSIT:

Lapsi & Koira- kurssit:

Tällä kurssilla opetellaan arjessa tärkeitä taitoja sekä tehdään hauskoja temppuja aktivointimielessä. Tuntien tavoitteena on parantaa lapsen ja koiran yhteistyötä ja että molemmille yhdessä tekeminen olisi hauskaa sekä hyödyllistä.

Sopii noin 6-12 vuotiaille lapsille ja nuorille. Lapsen tulisi kyetä pitämään koira hallinnassa (pystyy pitämään hihnasta kiinni ilman että koira pääsee muiden koirien luokse). Lapsen vanhemman suositellaan olevan mukana tunneilla ja tarvittaessa auttamaan lapsensa harjoituksissa. Kurssille osallistuvalle koiralle ei ole ikä- tai osaamisvaatimuksia.

Temppu & Puuhakurssit:

Temppu & Puuhakurssilla harjoitellaan erilaisia hauskoja ja helppoja temppuja aktivointimielessä sekä tehdään naksutin shaping tekniikalla erilaisia tehtäviä. Harjoitellaan temppuja mm. vierekkäin pyöriminen, ryömi, jalkojen välistä pujottelu, jalkojen välissä istuminen, kumartaminen, kohteen kierto, seisominen, kieriminen, kyljelleen meno, erilaisia tassun nostoon liittyviä temppuja, hyppyjä, peruuttamista. Harjoitellaan naksuttimella erilaisia tehtäviä kuten pallon työntöä kuonolla (koirakeilaus), kohteen nostamista ja siirtämistä koriin, sukkien ottamista jalasta, kosketskeppiä, värierottelukeppiä, tassukosketusta alustalle jne..

Nerojen Naksukurssit:

Tälle kurssille voit tulla koiran kanssa, joka on jo tottunut tekemään innokkaasti kanssasi harjoituksia jossakin lajissa. Tällä kurssilla harjoitellaan erilaisia naksutin shaping tekniikalla tehtäviä harjoitteita, jotka haastavat koirasi älynystyröitä! Tehtäviä tehdään koirien tason mukaan, mutta harjoituksia esimerkiksi käsitargetti, kosketuskeppi, värierottelukeppi, kosketusalusta, koirakeilausta, peruuttamista sekä takajaloilla kohteen päälle meno (voi jalostaa vaikka takajalan noston ilmaan). Kurssi on lyhyt, joten harjoituksia otetaan lisää koirien edistymisen mukaan eli yhdellä kerralla tulee 2-4 uutta asiaa + edellisten kertausta. Sopii pennuille sekä vanhemmille koirille!

Rally-Tokoa & Agilityä- kurssit   sekä Agilityä & Temppuja- kurssit:

Alkeiskurssilla harjoitellaan joka tunnilla noin puolet ajasta rally-tokoa ja sen jälkeen agilityä. Alkeiskurssilla pääpaino on lajien alkeiden omaksumisessa. Jatkokurssilla harjoitellaan haastavempia harjoituksia ja uusia liikkeitä.

Koirasta Kotiapulainen- kurssit:

Onko koirasi innokas oppimaan ja energiaa olisi kiva suunnata järkeviin tehtäviin? Kantaako koirasi mielellään esimerkiksi omia lelujaan? Tällä kurssilla harjoittelemme naksutin shaping tekniikalla erilaisia kotiapulaistehtäviä koiran kanssa. Tehtäviä harjoituksia mm. roskien siivous roskakoriin, roskapussin kantaminen, sukkien vetäminen pois ihmisen jalasta, erilaisten apuvälineiden opetus mm kosketusalusta ja kosketuskeppi, omalle pedille meneminen, pallon työntö kuonolla (koirakeilaus), poispäin peruuttaminen, etutassujen pyyhkiminen pyyhkeeseen. Kurssille ei ole ikärajaa, mutta koiran olisi hyvä osata ennestään kantaa esimerkiksi omia lelujaan

Tempputunnit & Kurssit:

Temppukurssilla harjoitellaan erilaisia hauskoja ja helppoja temppuja aktivointimielessä. Harjoitellaan mm.  pyöriminen,, ryömi, jalkojen välistä pujottelu, jalkojen välissä istuminen, kumartaminen, kohteen kierto, seisominen, kieriminen, kyljelleen meno. Kaikki kurssin harjoitukset muokkautuvat ryhmän edistymisen ja tason mukaisesti! Kurssi sopii kaikenikäisille koirille

Haastavia Temppuja- tunnit:

Olet harjoitellut helppoja temppuja kuten pyöri, pujottelu, erilaisia hyppyjä ja myös peruuttamista ja haluat reilusti haastavempia temppuja treenattavaksi? Tällä tunnilla harjoitellaan mm. tassujen kenkien päälle laittoa (koira jalkojen välissä), ohjaajan ympäri peruuttaminen, ohjaajan jalkojen väliin peruuttaminen, sivuttain kävely. Tunnille tullakseen koiran tulisi osata peruuttaminen käskystä tai vähintään ohjatusti. Ei ikärajaa sopii siis myös pennuille.

´