Rally-Toko & Toko kurssit

Rally-Toko & Toko kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat Rally-Tokon sekä Tokon tunnit & kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

 

Kokeile Rally-Tokoa- tunti / Lyhyt 2 kerran kokeilukurssi:

Rally-Tokon kokeilu- kurssilla pääset kokeilemaan Rally-Tokossa olevia tehtäviä yksittäisinä liikkeinä. Liikkeitä mm. sivulle tulo suoraan ja kiertäen, seuraaminen, spiraalit, pujottelut, edessä istuminen jne. Kokeilu-tunti sopii kaikille koirille myös pennuille. Tunnille tullessaan koiran olisi hyvä osata istua, mennä maahan sekä paikallaolon alkeet tulisi olla hallussa.

 

Rally-Tokon Alkeet- kurssi:

Rallytokossa tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. Rallytokossa suoritetaan rata missä on erilaisia tehtäväkylttejä. Alokasluokassa on 30 erilaista tehtäväkylttiä, joita on aina 10-15kpl koesuorituksessa. Tällä kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan liikkeet ja jos aikaa jää, tehdään erilaisia lyhyehköjä ratoja mikäli aikaa jää. Kurssi sopii Arkitaitoa Tassuihin -kurssin käyneille tai sen sisällön hallitseville koirille. Rallytokoa voi tulla harrastamaan omaksi ilokseen tai tähdätä kisoihin! Hauskanpitoa yhdessä koiran kanssa!

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Maanantaisin 23.04.2018 klo 12.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Maanantaisin 30.04.2018 klo 18.00, 5krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Perjantaisin 04.05.2018 klo 17.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Maanantaisin 21.05.2018 klo 10.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Maanantaisin 28.05.2018 klo 19.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Torstaisin 31.05.2018 klo 17.00, 4krt.

´

´

´

Paikallaolon Teho- Tunti:

Paikallaolon Teho-tunnilla harjoitellaan paikallaistumista sekä makaamista erilaisissa häiriöissä (koira, ihminen, lelut, ruoka).
Tunnille tullakseen koiran tulisi osata vähintään paikallaolon alkeet. Sopii kaikenikäisille koirille myös pennuille.

HELSINKI, Konala: Paikallaolon Teho- tunti, Maanantaina 23.04.2018 klo 17.00, 1krt.

´

´

Takaosan Hallinta- tunti:

Takaosan hallinta- tunnilla tehdään monipuolisesti harjoituksia, jotka tukevat takaosan käyttöä käännöksiä silmällä pitäen eri lajeissa, sekä
tassukoordinaatiota ja tasapainoa. Koiran ei tarvitse osata mitään tunnille tullessaan. Sopii kaikenikäisille koirille.

HELSINKI, Konala: Takaosan Hallinta- tunti, Torstaina 24.05.2018 klo 18.00, 1krt.

´

´

Rally-Tokon Jatko 1- kurssi:

Tällä jatkokurssilla keskitymme alokasluokan rataharjoituksiin. Teemme erilaisia ratasuorituksia vaihtelevalla pituudella keskittyen myös kisamaisiin suorituksiin.Kurssin sisältöön kuuluu myös erilaisia tukevia harjoituksia joilla saadaan parannettua ylipäätänsä koirakon yhteistyötä, kontaktia ja hallintaa. Lisäksi teemme erilaisia takaosankäyttö-harjoituksia. Osallistujien edistymisen mukaan teemme myös tehtäviä avoimesta luokasta. Kurssille ei ole ikävaatimuksia, mutta alokasluokan kyltit tulisivat olla kuitenkin hallussa. Kurssille voi tulla mukaan vain harrastusmielessä, mutta myös kisaamaan tähtäävät ovat tervettulleita!

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon JATKO 1- kurssi, Torstaisin 31.05.2018 klo 18.00, 4krt.

´

´

Rally-Tokon Jatko 2- kurssi:

Tällä jatkokurssilla keskitymme Avoimen ja voittajaluokan tehtäviin. Teemme myös lyhyitä ratoja näistä luokista. Teemme erilaisia ratasuorituksia vaihtelevalla pituudella keskittyen myös kisamaisiin suorituksiin. Kurssin sisältöön kuuluu myös erilaisia tukevia harjoituksia joilla saadaan parannettua ylipäätänsä koirakon yhteistyötä, kontaktia ja hallintaa. Lisäksi teemme erilaisia takaosankäyttö-harjoituksia. Kurssille ei ole ikävaatimuksia, mutta alokasluokan kyltit tulisivat olla kuitenkin hallussa sekä joitakin tehtäviä avoimesta luokasta (aloitettu seisominen ja houkutustehtävien opettelu). Kurssille voi tulla mukaan vain harrastusmielessä, mutta myös kisaamaan tähtäävät ovat tervettulleita!

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Jatko 2- kurssi, Tiistaisin 24.04.2018 klo 10.00, 4krt.

´

´

Rally-Tokon Ratatreenit:

Ratatreeni tunneilla teemme kyseisen luokan (otsikossa alo tai avo)  ratoja. Pääset harjoittelemaan radalla työskentelyä koirasi kanssa. Lue tarkemmat tiedot tunnista haluamasi tunnin linkistä alta.

 

 

TOKOA & RALLY-TOKOA YHDISTELMÄKURSSI

Tokoa & Rallytokoa- yhdistelmäkurssilla harjoitellaan tokon alokasluokan ja rallytokon alokasluokan liikkeitä. Molemmat lajit tukevat toisiaan ja parantavat koiran motivaatiota lajin ja liikkeiden koko ajan vaihtuessa. Käymme läpi tällä kurssilla molempien lajien perusteita ja alokasluokan harjoituksia. Rallytokon puolelta pyrimme käymään läpi kaikki alokasluokan kyltit. Tokon puolelta aloitamme yksittäisistä  liikkeiden osista ja koirakkojen edistyessa kokoamme ne kokonaisiksi liikesuorituksiksi. Lisäksi teemme erilaisia liikkeitä tukevia harjoituksia, sekä keskitymme koiran takaosan-käyttöön (tarvitaan mm. käännöksissä). Keskitymme harjoittelussa erityisesti kontaktiin ja motivaatioon, koirakon yhteistyöhön. Käymme läpi molempien lajien sääntöjä ja itse kisasuoritusta, sekä pyrimme saamaan edes osittain käsi- ja/tai vartaloapuja häivytettyä pois. Kurssille ei ikärajaa, mutta koiran olisi hyvä osata istua, mennä maahan ja pysyä hieman paikoillaan. Kurssi sopii hyvin jatkoksi esim. Pentu- tai Arkitaitoa tassuihin- Kurssille.

´

´

´

´

TOKON ALKEET- KURSSI

HUOM! TÄMÄ EI OLE perustottelevaisuus kurssi, vaan perustottelevaisuutta haluaville on esim. arkitaitoa tassuihin- kurssi! Tällä kurssilla harjoittelemme harrastulajin TOKO alokasluokan liikkeitä ja yksittäisiä harjoituksia, joilla saamme koostettua erilaisia tarvittavia liikesuorituksia. Harjoituksiin kuuluu mm. katsekontakti, perusasento (sivulletulo), seuraamisen alkeita, paikallaolo yksin (mahdollisesti myös ryhmässä), luoksetulo, takaosankäyttö-harjoituksia seuraamisessa tapahtuvien käännösten harjoitteluun, suoraan maahanmeno, estehyppy, noutokapulan pito jne. Harjoitukset muokkautuvat osallistuvien koirakoiden tason mukaan. Koiran tulisi osata istua, mennä maahan ja pysyä paikoillaan kurssille tullessaan. Sopii hyvin jatkoksi pentukurssille tai arkitaitoa tassuihin- kurssille. Lisäksi käymme myös läpi lajin sääntöjä, suoritusohjeita yms.

HELSINKI, Konala: Tokon Alkeiskurssi, Tiistaisin 24.04.2018 klo 20.00, 5krt.

 ´
´
TOKON JATKO 1- KURSSIT:
Tokon Jatko 1 -kurssi on suunnattu koirakoille joille Tokon alokasluokan liikkeet ovat tuttuja. Kurssilla harjoitellaan kokonaisia alokasluokan liikkeitä, mutta koirakoiden tason mukaan tutustutaan myös avoimen luokan liikkeisiin. Ota kurssille mukaan oma noutokapula. Kurssille otetaan max 4 koirakkoa.
 ´
´
TOKON TEEMAKURSSIT ERI AIHEISTA:
Kurssin nimeä klikkaamalla pääset katsomaan tarkemmat tiedot kurssiin liittyen.