Rally-Toko & Toko kurssit

Rally-Toko & Toko kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat Rally-Tokon sekä Tokon tunnit & kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

´

Kokeile Rally-Tokoa kurssit;

2 kerran rally-tokon tutustumiskurssilla pääset kokeilemaan alokasluokan yleisimpiä liikkeitä.

´

Rally-Tokon Alkeet- kurssi:

Rallytokossa tärkeintä on ohjaajan ja koiran yhteistyö ja se sopiikin kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Rally-toko on mainio keino aktivoida vilkastakin koiraa ja parantaa suhdetta omaan koiraansa. Rallytokossa suoritetaan rata missä on erilaisia tehtäväkylttejä. Alokasluokassa on 30 erilaista tehtäväkylttiä, joita on aina 10-15kpl koesuorituksessa. Tällä kurssilla käydään läpi rally-tokon alokasluokan liikkeet ja jos aikaa jää, tehdään erilaisia lyhyehköjä ratoja mikäli aikaa jää. Kurssi sopii Arkitaitoa Tassuihin -kurssin käyneille tai sen sisällön hallitseville koirille. Rallytokoa voi tulla harrastamaan omaksi ilokseen tai tähdätä kisoihin! Hauskanpitoa yhdessä koiran kanssa!

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Maanantaisin 13.08.2018 klo 18.00, 8krt.  TÄYNNÄ!

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Tiistaisin 18.09.2018 klo 17.00, 5krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Alkeiskurssi, Keskiviikkoisin 26.09.2018 klo 19.00, 6krt.   TÄYNNÄ!

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon alkeiskurssi, Maanantaisin 08.10.2018 klo 17.00, 4krt.

´

´

Rally-Tokon Jatko 1- kurssi:

Tällä jatkokurssilla keskitymme alokasluokan rataharjoituksiin. Teemme erilaisia ratasuorituksia vaihtelevalla pituudella keskittyen myös kisamaisiin suorituksiin.Kurssin sisältöön kuuluu myös erilaisia tukevia harjoituksia joilla saadaan parannettua ylipäätänsä koirakon yhteistyötä, kontaktia ja hallintaa. Lisäksi teemme erilaisia takaosankäyttö-harjoituksia. Osallistujien edistymisen mukaan teemme myös tehtäviä avoimesta luokasta. Kurssille ei ole ikävaatimuksia, mutta alokasluokan kyltit tulisivat olla kuitenkin hallussa. Kurssille voi tulla mukaan vain harrastusmielessä, mutta myös kisaamaan tähtäävät ovat tervettulleita!

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon JATKO 1- kurssi, Sunnuntaisin 02.09.2018 klo 13.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon JATKO 1- kurssi, Sunnuntaisin 30.09.2018 klo 13.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon JATKO 1- kurssi, Maanantaisin 08.10.2018 klo 18.00, 4krt.

´

Rally-Toko kursseja sekä teematunteja kilpaileville tai kilpailemaan aikoville:

HELSINKI, Konala: Rally-Toko: Koira Oikealla- tunti, Tiistaina 14.08.2018 klo 17.00, 1krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Toko: Käytösruutu- tunti, Tiistaina 14.08.2018 klo 18.00, 1krt.

HELSINKI, Konala: Rally-toko: Seiso & Houkutus- tunti, Tiistaina 14.08.2018 klo 20.00, 1krt.

´

´

RATAKURSSIT RALLY-TOKO  ALO – MES

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Ratakurssi (ALO & AVO), Sunnuntaisin 12.08.2018 klo 13.00, 3krt.

HELSINKI, Konala: Rally-Tokon Ratakurssi (VOI & MES), Sunnuntaisin 12.08.2018 klo 12.00, 3krt.

´

 

Rally-Tokon Jatko 2- kurssi:

Tällä jatkokurssilla keskitymme Avoimen ja voittajaluokan tehtäviin. Teemme myös lyhyitä ratoja näistä luokista. Teemme erilaisia ratasuorituksia vaihtelevalla pituudella keskittyen myös kisamaisiin suorituksiin. Kurssin sisältöön kuuluu myös erilaisia tukevia harjoituksia joilla saadaan parannettua ylipäätänsä koirakon yhteistyötä, kontaktia ja hallintaa. Lisäksi teemme erilaisia takaosankäyttö-harjoituksia. Kurssille ei ole ikävaatimuksia, mutta alokasluokan kyltit tulisivat olla kuitenkin hallussa sekä joitakin tehtäviä avoimesta luokasta (aloitettu seisominen ja houkutustehtävien opettelu). Kurssille voi tulla mukaan vain harrastusmielessä, mutta myös kisaamaan tähtäävät ovat tervettulleita!

´

´

TOKOA & RALLY-TOKOA YHDISTELMÄKURSSI

Tokoa & Rallytokoa- yhdistelmäkurssilla harjoitellaan tokon alokasluokan ja rallytokon alokasluokan liikkeitä. Molemmat lajit tukevat toisiaan ja parantavat koiran motivaatiota lajin ja liikkeiden koko ajan vaihtuessa. Käymme läpi tällä kurssilla molempien lajien perusteita ja alokasluokan harjoituksia. Rallytokon puolelta pyrimme käymään läpi kaikki alokasluokan kyltit. Tokon puolelta aloitamme yksittäisistä  liikkeiden osista ja koirakkojen edistyessa kokoamme ne kokonaisiksi liikesuorituksiksi. Lisäksi teemme erilaisia liikkeitä tukevia harjoituksia, sekä keskitymme koiran takaosan-käyttöön (tarvitaan mm. käännöksissä). Keskitymme harjoittelussa erityisesti kontaktiin ja motivaatioon, koirakon yhteistyöhön. Käymme läpi molempien lajien sääntöjä ja itse kisasuoritusta, sekä pyrimme saamaan edes osittain käsi- ja/tai vartaloapuja häivytettyä pois. Kurssille ei ikärajaa, mutta koiran olisi hyvä osata istua, mennä maahan ja pysyä hieman paikoillaan. Kurssi sopii hyvin jatkoksi esim. Pentu- tai Arkitaitoa tassuihin- Kurssille.

HELSINKI, Konala: Tokoa & Rally-Tokoa yhdistelmäkurssi, Tiistaisin 21.08.2018 klo 17.00, 8krt.

 ´
´
MUUR ERIKOISKURSSIT MISSÄ 2 ERI LAJIA SAMALLA KURSSILLA:

´

´

´

Kokeile Rally-Tokoa- tunti / Lyhyt 2 kerran kokeilukurssi:

Rally-Tokon kokeilu- kurssilla pääset kokeilemaan Rally-Tokossa olevia tehtäviä yksittäisinä liikkeinä. Liikkeitä mm. sivulle tulo suoraan ja kiertäen, seuraaminen, spiraalit, pujottelut, edessä istuminen jne. Kokeilu-tunti sopii kaikille koirille myös pennuille. Tunnille tullessaan koiran olisi hyvä osata istua, mennä maahan sekä paikallaolon alkeet tulisi olla hallussa.

´

TOKON ALKEET- KURSSI

HUOM! TÄMÄ EI OLE perustottelevaisuus kurssi, vaan perustottelevaisuutta haluaville on esim. arkitaitoa tassuihin- kurssi! Tällä kurssilla harjoittelemme harrastulajin TOKO alokasluokan liikkeitä ja yksittäisiä harjoituksia, joilla saamme koostettua erilaisia tarvittavia liikesuorituksia. Harjoituksiin kuuluu mm. katsekontakti, perusasento (sivulletulo), seuraamisen alkeita, paikallaolo yksin (mahdollisesti myös ryhmässä), luoksetulo, takaosankäyttö-harjoituksia seuraamisessa tapahtuvien käännösten harjoitteluun, suoraan maahanmeno, estehyppy, noutokapulan pito jne. Harjoitukset muokkautuvat osallistuvien koirakoiden tason mukaan. Koiran tulisi osata istua, mennä maahan ja pysyä paikoillaan kurssille tullessaan. Sopii hyvin jatkoksi pentukurssille tai arkitaitoa tassuihin- kurssille. Lisäksi käymme myös läpi lajin sääntöjä, suoritusohjeita yms.

 ´
´
TOKON JATKO 1- KURSSIT:
Tokon Jatko 1 -kurssi on suunnattu koirakoille joille Tokon alokasluokan liikkeet ovat tuttuja. Kurssilla harjoitellaan kokonaisia alokasluokan liikkeitä, mutta koirakoiden tason mukaan tutustutaan myös avoimen luokan liikkeisiin. Ota kurssille mukaan oma noutokapula. Kurssille otetaan max 4 koirakkoa.
 ´
´
TOKON TEEMAKURSSIT ERI AIHEISTA:
Kurssin nimeä klikkaamalla pääset katsomaan tarkemmat tiedot kurssiin liittyen.