Pentukurssit

Pentukurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat pentukurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

Pentukurssit

Pentukurssi on tarkoitettu kaikille 3-6kk vanhoille pennuille rotuun katsomatta. Pentukurssien pituus vaihtelee 3-6 koulutuskertaan. Mitä enemmän kertoja kurssilla on, sitä enemmän kurssilla ehditään tekemään harjoituksia. Kurssilla harjoitellaan mm:  katsekontaktia, istumista, maahan menemistä, paikalla oloa, kohteiden jättämistä, luvan odottaminen, seuraamista, luoksetuloa, ohituksia, vetämättä hihnassa yms. arjessa tarvittavia taitoja. Kurssilla pentu pääsee tekemään sellaisia asioita, joita se tarvitsee jokapäiväisessä elämässä.

Alkavat pentukurssit:

HELSINKI, Konala: Pentukurssi, Lauantaisin 09.02.2019, klo. 15.00, 4krt

HELSINKI, Konala: Pentukurssi, Tiistaisin 12.02.2019, klo. 21.00, 4krt

HELSINKI, Konala: Pentukurssi, Maanantaisin 25.03.2019, klo. 16.00, 4krt

Pentu Teho- kurssit

Pentu Teho- kurssilla harjoitellaan 8 kerralla laajasti perustottelevaisuuden osa-alueita koiran kanssa. Kurssilla harjoitellaan mm. istu, maahan, tehdään erilaisia temppuja aktivointimielessä, paikalla istuminen ja makaaminen, luoksetulo häiriöttä ja häiriössä, katsekontakti ja kontaktin ylläpito, sivulle, seuraa, odota, ei ota, ohituksia, seiso, takaosan käyttö harjoituksia, hihnassa kulkemista, vastaantulijan tervehtiminen niin, että omistajat kättelevät ja koirat istuvat omistajien vieressä. Kurssi on kokonaisuutena hyvä käytöstapojen ja tottelevaisuuden harjoitteluun, sekä auttaa omistajaa paremmin kouluttamaan koiraansa. Kurssi on tarkoitettu 8vk -1v ikäisille pennuille ja nuorille koirille. Tältä kurssilta voi halutessaan hyvin jatkaa koiratanssiin, tokoon, rally-tokoon tai mihin haluaa. Tämä kurssi on hyvä pohja eri harrastuslajeille.

Alkavat Pentu Teho- kurssit:

HELSINKI, Konala: Pentu Teho – Kurssi, Keskiviikkoisin 13.02.2019, klo. 16.00, 8krt

HELSINKI, Konala: Pentu Teho – Kurssi, Maanantaisin 25.02.2019, klo. 17.00, 8krt

HELSINKI, Konala: Pentu Teho – Kurssi, Keskiviikkoisin 13.03.2019, klo. 17.00, 8krt

HELSINKI, Konala: Pentu Teho – Kurssi, Sunnuntaisin 31.03.2019, klo. 17.00, 8krt

HELSINKI, Konala: Pentu Teho – Kurssi, Keskiviikkoisin 10.04.2019, klo. 16.00, 8krt

Pentujen Superkurssit

Pentujen Superkurssilla jatketaan tottelevaisuuden parissa monipuolisilla harjoituksilla, parannetaan häiriössä työskentelyä sekä tutustutaan myös eri lajeihin: Nose work, rally-toko, näyttelyitä tai hoitotoimenpiteitä varten paikalla seisomista ja käsittelyä, erilaisten kohteiden kanssa työskentelyä (kosketuskeppi, kosketusalusta), aivojumppaa shaping tekniikalla (koira joutuu itse
ajattelemaan) sekä erilaisia temppuja, jotka tukevat takaosan käyttöä sekä tasapainon kehittymistä. Kurssi sopii hyvin minkä tahansa
pentukurssin jatkoksi. Kurssin ikäraja 3kk-1,5v.