Näyttely kurssit

Näyttely tunnit & kurssit:

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat näyttely tunnit sekä kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan haluamasi kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan.

 

 

 ´

´

Näyttelytreeni- tunti pienille & isoille roduille:

Tämä Näyttelytreeni-tunti on tarkoitettu pienille ja isoille roduille. Arastaako koirasi tuomaria vai onko tuomari liiankin ihana? Haluatko varmuutta ja treeniä liikkumiseen kehässä  yksin sekä treeniä ryhmässä liikkumiseen ja olemiseen? Tunnille ei ole ikärajoitusta, joten loistavaa treeniä myös pennuille! Koiran ei myöskään tarvitse osata mitään tunnille tullessaan.
´

Näyttelytreeni- tunti pienille roduille:

Tämä Näyttelytreeni-tunti on tarkoitettu pienille roduille. Arastaako koirasi tuomaria vai onko tuomari liiankin ihana? Haluatko varmuutta ja treeniä liikkumiseen kehässä  yksin sekä treeniä ryhmässä liikkumiseen ja olemiseen? Tunnille ei ole ikärajoitusta, joten loistavaa treeniä myös pennuille! Koiran ei myöskään tarvitse osata mitään tunnille tullessaan.

´

Näyttelytreeni- tunti isoille roduille:

Tämä Näyttelytreeni-tunti on tarkoitettu isoille roduille. Arastaako koirasi tuomaria vai onko tuomari liiankin ihana? Haluatko varmuutta ja treeniä liikkumiseen kehässä  yksin sekä treeniä ryhmässä liikkumiseen ja olemiseen? Tunnille ei ole ikärajoitusta, joten loistavaa treeniä myös pennuille! Koiran ei myöskään tarvitse osata mitään tunnille tullessaan.
´
´
Näyttelykurssi Isoille roduille:
Näyttelykurssi  Pienille roduille:

Näyttelykurssi pennuille

Siintääkö haaveissasi tulevaisuuden kehien kuningas tai kuningatar? Harjoittelu kannattaa aloittaa jo pennun kanssa, jotta esiintymisestä ja koiran esittämisestä tulisi luontevaa. Kurssilla harjoitellaan koiranäyttelyissä tarvittavia taitoja pennuille mielekkäällä tavalla, kuten koiran liikkumista kehässä, paikallaan seisomista sekä totutellaan vieraan ihmisen käsittelyyn. Kurssi sopii kaiken rotuisille ja kokoisille pennuille (alle 1v), harjoitukset räätälöidään osallistujien mukaan.

 

 ´
´
´
Näyttelykurssi Touhottajille

Kiinnostaako näyttelyharrastus, mutta koiran käytös kehässä aiheuttaa harmaita hiuksia? Kurssilla työstetään ja luodaan työkaluja haastaviin käytöksiin koiranäyttelyissä, kuten koiran yli-innokkuus kehässä, ongelmiin tuomarin käsittelyssä, ongelmiin liikkumisessa yhdessä muiden kanssa jne. Kurssi räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan.