Tilojen vuokraus

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10, Konala Helsinki.

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

 

HUOM!

13.2.2017 alkaen kaikki vuokraukset kestoltaan 45min (koskee molempia tiloja), aloitus aina tasalta ja lopetus varttia vaille. Tilan täytyy olla siinä kunnossa kuin aloittaessasikin viimeistään kymmentä vaille. Tällä taataan rauhalliset vuoronvaihdot kun molemmissa tiloissa on samoihin aikoihin toimintaa/vuokraaja.
-
Käynti agilitypuolelle tapahtuu tokotilan kautta, joten tällä tuodaan myös lisää sujuvuutta vaihtoihin.
Jos haluat varata usemman tunnin kerralla, ei tiloista tarvitse poistua (koskee lähinnä tokotilaa), mutta tässä tulee huomioida se että tilan läpi kulkee tämän vartin aikana koirakoita.

Juoksuista narttua ei saa tuoda tiloihin edes housut jalassa!

 

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 5e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

 

TILOJEN KOOT JA MITAT:

AGIPUOLI:

309m2 neliön mallinen tila, jossa korkeus lamppuihin on 4,5m ja pohjana kaksinkertainen keinonurmimatto. Tilan mitat 19,5m x 16m

TOKOPUOLI:

179m2 liki neliön mallinen tila, jossa korkeus lamppuihin on 4,5m ja pohjana yksinkertainen keinonurmimatto. Tilan mitat 11m x 16m

 

 

HALLIN VUOKRAHINNASTO

AGIPUOLI:    Vuokrausaika 45min jos ottaa tunnin vuoron

Arkisin klo 23-16   20e
Arkisin klo 16-23   30e
Viikonloppuisin klo 22-8   20e
Viikonloppuisin klo 8-22   30e

 

TOKOPUOLI:      Vuokrausaika 45min jos ottaa tunnin vuoron

Arkisin klo 23-16    15e
Arkisin klo 16-23    20e
Viikonloppuisin klo 22-8    15e
Viikonloppuisin klo 8-22   20e

 

OHJEITA TILAN VUOKRAAJILLE

- Vuokralainen huolehtii ettei koirat tee tarpeitansa halliin.

- Mikäli vahinko tapahtuu, on pissa-/kakkasakko 5€. Vahingot on siivottava välittömästi. Pesuainetta, siivoustarvikkeita ja kakkapusseja löytyy tilan seinustalta sekä myös myymälän puolelta sermien takaa lavuaarin vierestä. Maksu tulee jättää kahvinkeittimen yläpuolella olevaan kaappiin, missä on erillinen kuppi maksuille.

- Koirien ulkoiluttaminen parkkipaikalla/aitojen sisäpuolella on kielletty. Koirat tulee käyttää tarpeillaan kauempana tien toisella puolella.

- Tiloihin ei ole sallittua tuoda juoksuista narttua edes juoksuhousut jalassa.

- Tiloissa olevaan puiseen aitaan (agility-puoli) ei saa antaa koirien hyppiä vasten eikä siihen tule nojailla.

- Vuokraajalla on oikeus käyttää tiloissa olevaa kalustoa.

- Vuokraajat ovat velvollisia korvaamaan heidän vuokra-ajallaan rikkoutuneet esteet ja/tai muun kaluston Koirakoulu Taitoa Tassuihin Oy:lle. Rikkoutumistilanteissa on oltava välittömästi yhteydessä sähköpostitse.

- Käytetyt esteet ja muu kalusto on siirrettävä takaisin tilan laidoille vuokrauksen loputtua. Esteillä ei ole omia paikkoja, kunhan ovat siististi reunoilla.