Myymälä

 

MYYMÄLÄSSÄ MYÖS MEIDÄN OMIA TUOTTEITA

Valmistamme myös itse vetonaruja, joiden suosio kasvaa jatkuvasti. Vetonaruja on erilaisia ja niitä kehitetään jatkuvasti. Vetonaruja tehdään erilaisista materiaaleista kuten kuormaliina, trikoo sekä fleece narut. Naruja löytyy hapsullisina, hapsuttomina sekä kuormaliinasta tehdyissä myös varustettuna täyskumipallolla. Jokaisessa narussa on ihmiselle pehmeä kahva yhteisiä vetoleikkejä varten.

 

ERILAISIA TUOTTEITA

Myymälästä löydät myös Hurja pakasteita sekä koiranruokamerkit Wafcol ja Robur. Koiran ruuissa tällä hetkellä valikoimassa:

Wafcol on allergisille ja herkkävatsaisille suunnattu ruoka, missä pääruoka-aineet ovat lohi ja peruna. Pussin koko on 2,5kg ja säkit ovat nyt tarjouksessa 12,00€/kpl (ovh 19,90e). Ruokaa on erikseen pienille ja isoille koirille.
Robur ruokaa löytyy kahta eri vaihtoehtoa Active performance (pussin koko 12kg) sekä Adult Maintenance (pussin koko 4,25kg)
Active performance 12kg 54,90e
Adult Maintenance 4,25kg 25,90e
 
Täältä löydät lisätietoja ruuista:
 
http://www.bozita.fi/koiranruoka/bozita-robur/
 
http://wafcol.fi/

Löytyy erilaisia herkkuja, luita, leluja, älypelejä, lampaanrasvaa, lohiöljyä, värierottelukeppejä, taluttimia, Berran leluja ja tokotarvikkeita, kosketuskeppiä, rallytokon laminoituja kylttejä sekä pehmeitä petejä.

 

 

 

AUKIOLOAJAT;

Olemme avoinna koirakoulun kurssilaisille tuntien tauoilla. Mikäli haluat käydä myymälässä etkä ole kurssilla, niin ole etukäteen meihin yhteydessä ja varmistetaan, että hallilla on henkilökuntaa paikalla.

 

045 883 7474

Ruosilantie 10, Konala Helsinki.