Kurssipaikat

Kurssipaikat, valitse kaupunki

Helsinki

Täysin lämmin halli Ruosilantie 10,

Konala Helsinki

Vihdintieltä tullessa käänny Ruosilantielle (liikennevaloista), risteyksestä vasemmalle. Rakennus on toinen rakennus vasemmalla (rakennus jonka pihaan pääsee ajamaan). Delta Autoliikettä vastapäätä tien toisella puolella (Delta autossa mm. Kia ja Mazda). Viereisessä rakennuksessa on mm. varusteleka ja samassa talossa napurinamme on mm. Misteli ruokaravintola, Konwell, ja Mapvision. Pihalla on autopaikkoja mihin auton voi jättää. Tilamme ovi on oikealla puolella rakennuksen syvennyksessä Misteli ravintolan vieressä.

KOIRAN PISSATTAMINEN ALUEELLA

Koiraa ei missään tapauksessa saa pissattaa piha-alueella tai rakennusta ympäröivään aitaan! Koirat käytetään tien toisella puolella rakennusten takana olevilla ulkoilureiteillä tekemässä hätänsä ennen ja jälkeen kurssitunnin.

TARPEIDEN TEKEMISESTÄ HALLIN TILOIHIN

Pissa/kakkasakko hallissa on 25e! Joten huolehdithan, että koirasi on käynyt kunnolla tarpeillaan. Tarvittaessa käytä ulkona myös kesken kurssitunnin jos tarve vaatii (ilmoita kouluttajalle mikäli poistut hetkeksi koulutustilasta).

Hallissa oltava sisäkengät.

HELSINKI, HERTTONIEMI 


Sahaajankadun kenttä Starkkia vastapäätä tien toisella puolella koirapuiston takana oleva nurmikenttä. Kurssi on ulkokurssi Herttoniemessä.

 
HELSINKI, SILTAMÄKI


Siltamäki on Suutarilan peruspiirin osa-alue Koillis-Helsingissä, Keravanjoen rannalla, Vantaan rajalla.
Sen lähialueita ovat Helsingin puolella Töyrynummi ja Tapulikaupunki sekä Vantaan puolella Tammisto ja Helsingin pitäjän kirkonkylä. 
 
Kurssipaikka sijaitsee Siltamäen aluepuistossa (Siltamäen kummut), joka on Siltamäen urheilupuiston ja Suutarilan rantapuiston välissä. 24h parkkipaikka sijaitsee Kaksostentien päässä. Riimusauvantien päässä on 77A bussin päätepysäkki, jonka ohi jatketaan suoraan puistoon päin. Siltamäen aluepuiston koirapuisto jää oikealle ja kurssipaikka on vasemmalla.

Vantaa

VANTAA, TIKKURILA 

Kuninkaalantie 6 on lähin osoite. Heurekan parkkipaikka on vieressä. Heurekan parkkipaikat ovat suuria asfaltti parkkipaikkoja ja juna-radan toisella puolella on Heureka. Tikkurilan maalitehtaan testialue on koulutuskentän vieressä. Testi alueen tunnistaa helposti värikkäistä paneeleista jotka on suunnattu viistosti taivasta kohti aidatulla alueella. Tämän vieressä on nurmikenttä jossa kurssi pidetään ja seuraavana pieni parkkipaikka kahden nurmikentän välissä jossa tapaamme ensimmäisellä kurssikerralla.
 
SIMONKYLÄ
Vantaalla Simonkylässä ulkokursseja pidetään Kallioimarteentien päädyssä olevalla bussien pääteasemalla/kääntöpaikalla (tie loppuu tähän). Ulkokurssi!

Espoo


Aarnivalkeantie 9, 02100 Espoo. Tapaamispaikkana on Aarnivalkean koulun vasemmassa sivussa oleva hiekkatien varrella olevat  pitkät puupenkit ja sen viereinen nurmikkoalue, autopaikkoja paikassa on vähän. Auton voi jättää Aarnivalkean koulua vastapäätä tien toisella puolella oleville 24h parkkipaikalle, jossa on iso rivi erilaisia roskiksia.
Koulutuspaikka on aarnivalkeantie 9 osoitteella olevan koulun vieressä oleva nurmikko minkä tunnistaa helposti pitkistä puupenkeistä ja suuresta puusta. Koulutus aluetta reunustaa myös pitkä pensasaita. Mikäli tulee osoitteen mukaan autotieltä hiekkatietä pitkin niin koulu on oikealla puolella ja koulutusalue tulee vasemmalle puolelle.
 

 

Lahti

JOUTJÄRVI,   ulkokurssit
 
Ilmarisentie (1), 15170 Lahti, Joutjärvi. Ahtialantieltä Joutjärven kirkon jälkeen Ilmarisentien mäessä, samalla puollella kuin kirkko. Ahtialantien ja Väinämöisentien välissä,  kummastakin risteyksestä n.300m.
 
Ilmarisentien mäessä oleva hiekkakenttä.
 
HOLLOLA        halli            
 
Hollolan halli sijaitsee Keskikankaantiellä, Salpakankaan teollisuusalueella Hollolassa. (Pullapoikien risteyksestä n. 1,5 km, piipun jälkeen toinen liittymä vasemmalle.)
 
Hollolan hallissa pidetään kaikki agilitykurssit sekä talvikaudella kaikki muutkin koulutuksemme siirtyvät Hollolan halliin.
 
Osoite vaaksakuja, 15860 Hollola. Vaaksakujan päässä harmaa pressuhalli.