Agility kurssit

Agility kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat agility kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan. Agilityn kokeilutunneilla maksimi ryhmän koko on 5 koiraa ja kaikilla kursseilla maksimikoko on 4 koiraa.

 

Kokeile agilityä- tunnit:

Agilityn kokeilutunnilla kokeillaan erilaisia esteitä yksittäisinä harjoituksina. Koulutuksessa koirat ovat hihnoissa, mutta suotavaa olisi että koira on hallinnassa myös vapaana, istu ja paikka käsky myös hallussa. Käymme läpi mm. putki, pussi, aitaeste ja jos aikaa niin muitakin esteitä kuten rengasta ja keppejä.

HELSINKI, Konala: Kokeile Agilityä- tunti, Keskiviikko 22.11.2017 klo 18.00, 1krt.

 ´
´
´
´

Pentuagility kurssit:

Pentuagility kurssi on tarkoitettu 4kk-1v ikäisille pennuille ja nuorille koirille. Kurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä, ohjaustekniikoita sekä teemme erilaisia ratoja. Alkeiskurssilla koira oppii esteiden nimet, oppii suorittamaan ne oikein, ohjaaja oppii ohjaamaan koiraa sekä erilaisia ohjaustekniikoita.

 

HELSINKI, Konala: Pentuagility, Keskiviikkoisin 29.11.2017 klo 18.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Pentuagility – Kurssi, Keskiviikko 10.01.2018, klo. 18.00, 4krt (PIENRYHMÄ!)

 ´
´
´
´

Agilityn Alkeet- kurssit:

Agilityn alkeiskurssi on tarkoitettu yli vuoden vanhoille koirille. Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä ja aletaan hieman jo yhdistelemään niitä toisiinsa. Alkeiskurssilla koira oppii esteiden nimet, oppii suorittamaan ne oikein ja perehdytään myös koiran ohjaamiseen kurssilla.

 

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet- kurssi, Sunnuntaisin 19.11.2017 klo 20.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet- kurssi, Maanantaisin 04.12.2017 klo 19.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet- Kurssi, Maanantai 11.12.2017, klo. 17.00, 4krt (PIENRYHMÄ!)

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeet – Kurssi, Keskiviikko 03.01.2018, klo. 16.00, 4krt (PIENRYHMÄ!)

´
´
´
Agilityn Tehokurssi:

Haluat saada heti alusta alkaen hyvän pohjan agility harrastukselle ilman, että heti pitää katsoa uutta kurssia. Tämä pitkä uutuuskurssi varmistaa tähän 12 treenikerran kurssilla! Koiran tulisi osata paikallaolo sekä tulla vapaana ollessaan luokse kutsusta (vapaana oleva koira on yksin kentällä).

Kurssilla harjoitellaan esteitä yksitellen putki, hyppy, muuri, kepit, pussi, rengas, a-este, puomi sekä keinu. Yhdistelemme esteitä toisiinsa koirien tason mukaan, harjoittelemme erilaisia ohjaustekniikoita, irtoamista esteille sekä kurssin loppupäässä teemme pidempiä ratoja.

Koiran tulisi olla täyttänyt vuoden osallistuakseen kurssille. Alle vuoden ikäisen kanssa kurssille voi myös tulla, mutta alle vuoden ikäisten kanssa emme tee a estettä emmekä keinua.

Pienryhmä max. 4 koiraa!

´
´

Agilityn Jatko 1- kurssit:

Olet käynyt agilityn alkeiskurssin tai pentuagilityn ja koira on vähintään vuoden ikäinen. Tämä on alkeiskurssille jatkokurssi.

HELSINKI, Konala: Agilityn JATKO 1- kurssi, Maanantaisin 04.12.2017 klo 18.00, 4krt.

´

´

Agilityn Jatko 2- kurssit:

Olet käynyt yhden agilityn Jatko- kurssin ja intoa löytyy jatkaa tätä ihanaa vauhdikasta lajia! Jatkokoulutuksessa harjoittelemme esteitä yksitellen sekä myös pidempiäkin ratoja, ohjauksia, eri suunnista esteille saapumista, irtoamista, eteen lähetystä, estevarmuutta.. kuitenkin aina koirakohtaisesti jokaisen koirakon lähtötason mukaisesti etenemme harjoituksissa.

´

´
´
´

Agilityn Jatko 3 – kurssit:

Olet käynyt yhden agilityn Jatko 2- kurssin  ja intoa löytyy jatkaa tätä ihanaa vauhdikasta lajia! Jatkokoulutuksessa harjoittelemme esteitä yksitellen sekä myös ratoja, ohjauksia, eri suunnista esteille saapumista, irtoamista, eteen lähetystä, estevarmuutta.. kuitenkin aina koirakohtaisesti jokaisen koirakon lähtötason mukaisesti etenemme harjoituksissa.