Agility kurssit

Agility kurssit

Tältä sivulta löydät kaikki tulossa olevat agility kurssit. Linkkiä klikkaamalla pääset katsomaan kurssin tarkemmat tiedot ja sivun alas rullaamalla ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään mukaan. Kursseilla ryhmäkoko on max. 5 koiraa, mutta ryhmän otsikossa on mainittu mikäli kyseessä pienryhmä eli max. 4 koiraa.

 

Kokeile agilityä- tunnit:

Agilityn kokeilutunnilla kokeillaan erilaisia esteitä yksittäisinä harjoituksina. Koulutuksessa koirat ovat hihnoissa, mutta suotavaa olisi että koira on hallinnassa myös vapaana, istu ja paikka käsky myös hallussa. Käymme läpi mm. putki, pussi, aitaeste ja jos aikaa niin muitakin esteitä kuten rengasta ja keppejä.

HELSINKI, Konala: Kokeile Agilityä- tunti, Keskiviikko 17.10.2018 klo 20.00, 1krt.

HELSINKI, Konala: Kokeile Agilityä- tunti, Keskiviikko 07.11.2018 klo 17.00, 1krt.

HELSINKI, Konala: Kokeile Agilityä- tunti, Keskiviikko 12.12.2018 klo 17.00, 1krt.

´

Pentuagility kurssit:

Pentuagility kurssi on tarkoitettu 4kk-1v ikäisille pennuille ja nuorille koirille. Kurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä, ohjaustekniikoita sekä teemme erilaisia ratoja. Alkeiskurssilla koira oppii esteiden nimet, oppii suorittamaan ne oikein, ohjaaja oppii ohjaamaan koiraa sekä erilaisia ohjaustekniikoita.

 ´

´
´
´

Agilityn Alkeet- kurssit:

Agilityn alkeiskurssi on tarkoitettu yli vuoden vanhoille koirille. Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan erilaisia esteitä ja aletaan hieman jo yhdistelemään niitä toisiinsa. Alkeiskurssilla koira oppii esteiden nimet, oppii suorittamaan ne oikein ja perehdytään myös koiran ohjaamiseen kurssilla.

´
´

Agilityn Jatko 1- kurssit:

Olet käynyt agilityn alkeiskurssin tai pentuagilityn ja koira on vähintään vuoden ikäinen. Tämä on alkeiskurssille jatkokurssi.

HELSINKI, Konala: Agilityn JATKO 1- kurssi, Keskiviikkoisin 17.10.2018 klo 17.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Agilityn JATKO1- kurssi, Keskiviikkoisin 07.11.2018 klo 21.00, 4krt.

HELSINKI, Konala: Agilityn JATKO1- Kurssi, Keskiviikkoisin 09.01.2019, klo. 20.00, 4krt

HELSINKI, Konala: Agilityn JATKO1- Kurssi, Sunnuntaisin 03.02.2019, klo. 15.00, 4krt

´

´

Agilityn Jatko 2- kurssit:

Olet käynyt yhden agilityn Jatko- kurssin ja intoa löytyy jatkaa tätä ihanaa vauhdikasta lajia! Jatkokoulutuksessa harjoittelemme esteitä yksitellen sekä myös pidempiäkin ratoja, ohjauksia, eri suunnista esteille saapumista, irtoamista, eteen lähetystä, estevarmuutta.. kuitenkin aina koirakohtaisesti jokaisen koirakon lähtötason mukaisesti etenemme harjoituksissa.

´
´
´
´

Agilityn Jatko 3 – kurssit:

Olet käynyt yhden agilityn Jatko 2- kurssin  ja intoa löytyy jatkaa tätä ihanaa vauhdikasta lajia! Jatkokoulutuksessa harjoittelemme esteitä yksitellen sekä myös ratoja, ohjauksia, eri suunnista esteille saapumista, irtoamista, eteen lähetystä, estevarmuutta.. kuitenkin aina koirakohtaisesti jokaisen koirakon lähtötason mukaisesti etenemme harjoituksissa.

´

Agilityn Tehokurssi:

Haluat saada heti alusta alkaen hyvän pohjan agility harrastukselle ilman, että heti pitää katsoa uutta kurssia. Tämä pitkä uutuuskurssi varmistaa tähän 12 treenikerran kurssilla! Koiran tulisi osata paikallaolo sekä tulla vapaana ollessaan luokse kutsusta (vapaana oleva koira on yksin kentällä).

Kurssilla harjoitellaan esteitä yksitellen putki, hyppy, muuri, kepit, pussi, rengas, a-este, puomi sekä keinu. Yhdistelemme esteitä toisiinsa koirien tason mukaan, harjoittelemme erilaisia ohjaustekniikoita, irtoamista esteille sekä kurssin loppupäässä teemme pidempiä ratoja.

Koiran tulisi olla täyttänyt vuoden osallistuakseen kurssille. Alle vuoden ikäisen kanssa kurssille voi myös tulla, mutta alle vuoden ikäisten kanssa emme tee a estettä emmekä keinua.

´

ALKAVIA JATKUVIA RYHMIÄ

Jatkuviin ryhmiin voi kysellä myös paikkoja vaikka ryhmä olisi jo alkanut. Ryhmiin voi kysellä paikkoja sähköpostilla  jenni@taitoatassuihin.fi   , vaikka ryhmät ovatkin jo alkaneet. Tiedustele vapaita paikkoja sähköpostitse.

 

´

ERIKOISKURSSIT
KONTAKTIT HALTUUN- KURSSI
Eikö agilityesteiden puomin tai a-esteen kontaktipinnat oikein suju? Koiralla liian kiire suorittaa este ja suunnata seuraavalle
esteelle? Tehokasta treeniä kontaktipintojen sujuvuuden parantamiseen 4 koirakon pienryhmässä! Kurssi on lyhyt, joten pääset kokeilemaan tekniikoita miten kontakteja lähdetään opettamaan tehokkaasti.
 ´
HIOTAAN OHJAUKSIA- KURSSI

Eikö koirasi oikein käänny radalla niin tiiviisti, kuin olisi tarve? Onko ohjaustekniikat hieman hukassa? Tällä lyhyellä tehokurssilla harjoitellaan muutamia ohjaustekniikoita mitkä auttavat sinua ja koiraasi suorittamaan radan tehokkaammin. Koiran tulisi olla käynyt vähintään agilityn Jatko 1- kurssin.

 ´
 ´
 ´
AGIKOIRAN ESKARI- kurssi:

Opetetaan agilityssä tarvittavia taitoja kuten: etenemistä, palkkaamista, leikkimistä, temppuja, tasapainoa. Panostetaan koirakon yhteistyöhön. Tällä kurssilla teemme ilman esteitä agilityssä vaadittavia taitoja. Kunnon pohjien tekemisellä on helpompi lähteä harjoittelemaan agilityä. Kurssi sopii niin pennuille kuin vanhemmillekin koirille, jotka haluavat panostaa kunnolla tulevan agilitykoiransa pohjakoulutukseen.