AgiDance® 

Lajina AgiDance®

Alkavat kurssit tästä

AgiDance on kahden suositun lajin parhaimpien puolien yhdistelmä. AgiDancessa korostuu vauhti, hauskanpito, esteiden kuten putkien ja hyppyjen yhdistäminen näyttäviin liikkeisiin sekä musiikkiin. Parhaimmillaan AgiDance on vauhdikas, tunteikas ja näyttävä kokonaisuus, jossa korostuu ohjaajan ja koiran saumaton yhteistyö.

AgiDance ajatus syntyi vahingossa agilitykentän läpi kulkiessa ja hyvän kappaleen soidessa päässä. Ensin ajatus tuntui oudolta, mutta ajan kanssa ajatus vahvistui ja siitä alkoi toteutus koiran kanssa käytännössä. Treenikertojen kertyessä AgiDance alkoi muokkautua aivan omaksi uudeksi lajikseen. Näin saatiin kaksi rakasta lajia yhdistettyä, mutta kuitenkin selkeästi eroteltua AgiDance omaksi lajikseen. Jenni Siikanen lajin kehittäjä kehittää lajia jatkuvasti yhdessä AgiDance tiimin kanssa, koska uusia ideoita syntyy jatkuvasti ja AgiDance kehitystiimissä on hyvin erilaisia koirakoita kehittämässä lajia jatkuvasti eteenpäin. Uudet ideat testataan useilla erilaisilla koirilla, eli kurssille tulijoille on tiedossa erilaisilla koirilla testattuja ja hyväksi todettuja liikeyhdistelmiä, joista ei tunteita tai vauhtia puutu! Koreografioita on alusta saakka mukana ollut toteuttamassa pitkän tanssitaustan omaava Suvi Varvemaa.

Koulutuksien pito-oikeus on ainoastaan Koirakoulu Taitoa Tassuihin koirakoululla sekä heidän järjestämien AgiDance Koulutusohjaaja koulutuksien läpäisseillä koulutusohjaajilla, jotka hankkivat AgiDance lisenssin. Koulutusohjaaja kursseja tulossa syksyllä 2018. AgiDance® on rekisteröity tuotemerkki.

Alkavat kurssit tästä